Уникален проблем - помощ !

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 M50B20 touring

Уникален проблем - помощ !

Мнение от panchev88 » 25 Авг 2008, 19:23

Здравейте колеги, значи историята е следната. Пребирам си се днес от работа и решавам да пусна една прахосмукачка на колата. Всичко нормално, почвам от пасажерското място. Както си чистя и съм се замечтал, изведнъж без да искам, под жабката засмуках едно къщно гущерче :shock: Нямате и си на идея колко потресен останах!!! Както и да е. Продължавам да си чистя и недоумявам от къде пък се е мушнало това влечуго в колата ми. Мина известно време и вече стигнах до шофьорското място. Почиствам си около предалите, когато изведнъж :shock: :shock: :shock: :shock: ......... още едно гущерче, този път не успях да го докопам. Гадинката се мушна под корите, които са под волана :confused: и не ще да се покаже.......
Та моля ако някой знае някаква отрова за гущери :uups: или пък има някакви идей как да изкарам гадинката от там, моля кажете, щото ме е страх да не укаси нещо и да стане беля..... :!: Не пожелавам на никой да преживее подобно нещо, просто е много гадно. Та така, вече си имам и мобилен любимец :mhihi: Моля давайте идей ...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Авг 2008, 19:32

Гущерите май като змиите бяха глухи - прав ли съм или не ?
Защото ако не съм прав ,има едни устройства които се включват в контакт на 220 волта и издават някакъв ултразвук за да гонят сляпо куче и някакви бесни къртици :mhihi:

Май са глухи гущерите :confused:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Авг 2008, 19:39

е такъв технически проблем още не бях чел
иначе колега изгони го като разглобиш корите под волана
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 25 Авг 2008, 19:43

Ти що си мислиш, че гущерът ще седи там вечно? Нали трябва да яде. Ще си тръгне сам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 25 Авг 2008, 20:01

Седя и се чудя БАТЕ ОТ КЪДЕ Е ВЛЯЗЛА ГАДИНКАТА??? И то не 1 ами 2.
Провери си тапите на купето, че някъде ще ти се напълни с вода в някой дъжд.

Оо-о-о-о-о-о колеги то те са били на меден месец бре. Ето това било. Ей я да оставяш гущерчетата на мира. Те те чакат да ги откараш някъде, а ти искаш да ги гониш ама ха. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 25 Авг 2008, 20:07

Внимавай, че хапят тия гадини ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 M50B20 touring

Мнение от panchev88 » 25 Авг 2008, 21:05

Гущерчетата най-вероятно се влезли през прозореца (една вечер го бях зарязал малко отворен). Иначе колегата е прав, че сами ще си излезат. Мисля пак да оставя отворен прозореца и дано да ги няма утре. :P

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Авг 2008, 6:10

Е тая тема как съм я пропуснал? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колега, не се шашкай, гущерите не хапят. Поне тези, малките. Синът ми отгледа с килограми(сега премина на игуана). Носеше ги по джобовете си. От там тръгна и битовия лаф: мамо, дръж ми гущера да се обуя!(вади един ДЗВЕР от джоба и го подава на жена ми) :twisted: . Жорка, не са глухи, даже много добре си чуват гадинките. Но със сигурност няма да ти пригризат нищо. Ще поседи ден-два и, ако намери дупка - ще си тръгне. В противен случай кротко ще си умре, а ти ще си возиш труп на гущер. Но поне няма да смърди. :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 26 Авг 2008, 8:58

Zubcho написа:Седя и се чудя БАТЕ ОТ КЪДЕ Е ВЛЯЗЛА ГАДИНКАТА??? И то не 1 ами 2.
Провери си тапите на купето, че някъде ще ти се напълни с вода в някой дъжд.

Оо-о-о-о-о-о колеги то те са били на меден месец бре. Ето това било. Ей я да оставяш гущерчетата на мира. Те те чакат да ги откараш някъде, а ти искаш да ги гониш ама ха. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :clap: :clap: :clap:
Изображение Изображение Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 26 Авг 2008, 12:10

Zubcho написа:

Абе намериго тоя гущер и го накараи да ти плаща наем,аиде па и два тея ше почнат да се разбъждат.После като ти плаща наема му го дигни и да видиш как ше избяга с цялата рода :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :kuku: :kuku:
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 26 Авг 2008, 13:30

Bavarec*** написа:
Zubcho написа:

Абе намериго тоя гущер и го накараи да ти плаща наем,аиде па и два тея ше почнат да се разбъждат.После като ти плаща наема му го дигни и да видиш как ше избяга с цялата рода :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :kuku: :kuku:

Майко никой не е добре в тоя форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 26 Авг 2008, 13:36

dinozab написа:
Bavarec*** написа:
Zubcho написа:

Ти оплакваш ли се :mhihi: :mhihi: :mhihi:
п.п тия алпини ги мениш кат носни кърпички :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 26 Авг 2008, 13:45

ivan. написа:
dinozab написа:
Bavarec*** написа:
Zubcho написа:

Ти оплакваш ли се :mhihi: :mhihi: :mhihi:
п.п тия алпини ги мениш кат носни кърпички :mhihi:

А не се оплаквам радвам се че не съм сам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А за халпините кво да правя сиромах човек :mhihi: :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Авг 2008, 14:12

Ааа не само в E36 било интересно :mhihi:

Аватар