Уникален проблем - помощ !
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Уникален проблем - помощ !
Здравейте колеги, значи историята е следната. Пребирам си се днес от работа и решавам да пусна една прахосмукачка на колата. Всичко нормално, почвам от пасажерското място. Както си чистя и съм се замечтал, изведнъж без да искам, под жабката засмуках едно къщно гущерче
Нямате и си на идея колко потресен останах!!! Както и да е. Продължавам да си чистя и недоумявам от къде пък се е мушнало това влечуго в колата ми. Мина известно време и вече стигнах до шофьорското място. Почиствам си около предалите, когато изведнъж
......... още едно гущерче, този път не успях да го докопам. Гадинката се мушна под корите, които са под волана
и не ще да се покаже.......
Та моля ако някой знае някаква отрова за гущери
или пък има някакви идей как да изкарам гадинката от там, моля кажете, щото ме е страх да не укаси нещо и да стане беля.....
Не пожелавам на никой да преживее подобно нещо, просто е много гадно. Та така, вече си имам и мобилен любимец
Моля давайте идей ...

Та моля ако някой знае някаква отрова за гущери

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Гущерите май като змиите бяха глухи - прав ли съм или не ?
Защото ако не съм прав ,има едни устройства които се включват в контакт на 220 волта и издават някакъв ултразвук за да гонят сляпо куче и някакви бесни къртици
Май са глухи гущерите
Георги Пенчев
Защото ако не съм прав ,има едни устройства които се включват в контакт на 220 волта и издават някакъв ултразвук за да гонят сляпо куче и някакви бесни къртици

Май са глухи гущерите

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Седя и се чудя БАТЕ ОТ КЪДЕ Е ВЛЯЗЛА ГАДИНКАТА??? И то не 1 ами 2.
Провери си тапите на купето, че някъде ще ти се напълни с вода в някой дъжд.
Оо-о-о-о-о-о колеги то те са били на меден месец бре. Ето това било. Ей я да оставяш гущерчетата на мира. Те те чакат да ги откараш някъде, а ти искаш да ги гониш ама ха.

Оо-о-о-о-о-о колеги то те са били на меден месец бре. Ето това било. Ей я да оставяш гущерчетата на мира. Те те чакат да ги откараш някъде, а ти искаш да ги гониш ама ха.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Гущерчетата най-вероятно се влезли през прозореца (една вечер го бях зарязал малко отворен). Иначе колегата е прав, че сами ще си излезат. Мисля пак да оставя отворен прозореца и дано да ги няма утре. 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Е тая тема как съм я пропуснал?
Колега, не се шашкай, гущерите не хапят. Поне тези, малките. Синът ми отгледа с килограми(сега премина на игуана). Носеше ги по джобовете си. От там тръгна и битовия лаф: мамо, дръж ми гущера да се обуя!(вади един ДЗВЕР от джоба и го подава на жена ми)
. Жорка, не са глухи, даже много добре си чуват гадинките. Но със сигурност няма да ти пригризат нищо. Ще поседи ден-два и, ако намери дупка - ще си тръгне. В противен случай кротко ще си умре, а ти ще си возиш труп на гущер. Но поне няма да смърди. 

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Zubcho написа:Седя и се чудя БАТЕ ОТ КЪДЕ Е ВЛЯЗЛА ГАДИНКАТА??? И то не 1 ами 2.
Оо-о-о-о-о-о колеги то те са били на меден месец бре. Ето това било. Ей я да оставяш гущерчетата на мира. Те те чакат да ги откараш някъде, а ти искаш да ги гониш ама ха.![]()
![]()

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Zubcho написа:
Оо-о-о-о-о-о колеги то те са били на меден месец бре. Ето това било. Ей я да оставяш гущерчетата на мира. Те те чакат да ги откараш някъде, а ти искаш да ги гониш ама ха.![]()
![]()
Абе намериго тоя гущер и го накараи да ти плаща наем,аиде па и два тея ше почнат да се разбъждат.После като ти плаща наема му го дигни и да видиш как ше избяга с цялата рода

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Bavarec*** написа:Zubcho написа:
![]()
Абе намериго тоя гущер и го накараи да ти плаща наем,аиде па и два тея ше почнат да се разбъждат.После като ти плаща наема му го дигни и да видиш как ше избяга с цялата рода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майко никой не е добре в тоя форум

Ти оплакваш ли сеdinozab написа:Bavarec*** написа:Zubcho написа:
![]()
Абе намериго тоя гущер и го накараи да ти плаща наем,аиде па и два тея ше почнат да се разбъждат.После като ти плаща наема му го дигни и да видиш как ше избяга с цялата рода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майко никой не е добре в тоя форум![]()
![]()

п.п тия алпини ги мениш кат носни кърпички

by ''kompleksa''
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
ivan. написа:Ти оплакваш ли сеdinozab написа:Bavarec*** написа:Zubcho написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майко никой не е добре в тоя форум![]()
![]()
![]()