е34-м50 б25 чезне центровката
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
е34-м50 б25 чезне центровката
Та така колеги проблема е следния значи колата е от ремонт-сменени всички клапани,вериги, водачи,лагери,сегменти и там много други дреболии-значи преди да я разглобя се счупи правия водач на веригата и изкриви 2клапана на 5 цилиндър-ремонт се направи и колата запали-направо оргазъм за ушите,но когато я изгасих нещо щракна откъм коляновия вал и при последвалото палене мотора започва да щрака,гаса я разглобвам и установявам че центровката е преместена по-посока на часовника,правя я наново и паля - перфектно, но що я загася пак щрак и пак същото, според мен е зъбното на коляновия вал-шпонката -там някъде е да е проблема -мале напих се докато го напиша та дайте съвет ако някой е патил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, там е проблема - виж дали не ти е смазана шпонката , колелото или недай си боже канала в коляновия вал
Търсиш лепило Локтайт 638 или 648 не съм сигурен кое точно ,но то е точно и само за тази цел - след оглед сменяш дефектиралата част и с новата слагаш такова лепило
Георги Пенчев

Търсиш лепило Локтайт 638 или 648 не съм сигурен кое точно ,но то е точно и само за тази цел - след оглед сменяш дефектиралата част и с новата слагаш такова лепило
Георги Пенчев
4 мнения
• Страница 1 от 1