ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО от Е36, събудете се!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО от Е36, събудете се!

Мнение от NikiNikolov » 18 Май 2008, 21:48

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Мнение от kumo82 » 18 Май 2008, 22:13

Абе то е хубаво като идея но има една поговорка-"кучетата си лаят кервана си върви"мислите ли че ще ги уплаши протест крайно време е народа да се надигне та те ни съсипват отвсякъде и с тия безбожни цени вече не се живее цените скочиха а заплатите все същите :?: незнам какво ще оправи положението ама протеста не е решение :conf: вече ми се :puke: от цялата държава :bcry: и с вички сили ще се махна от тук :banghead: иначе не знам те на животни ни направиха така ако продължава някой ден ще взема калашника и една торба патрони и право в София и ще се лее кръв-а мже би това е единствения начин-ВОЙНА :bang: :bang: :bang: лееее май откачих :?: :?: :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 18 Май 2008, 22:25

kumo82 написа:Абе то е хубаво като идея но има една поговорка-"кучетата си лаят кервана си върви"мислите ли че ще ги уплаши протест крайно време е народа да се надигне та те ни съсипват отвсякъде и с тия безбожни цени вече не се живее цените скочиха а заплатите все същите :?: незнам какво ще оправи положението ама протеста не е решение :conf: вече ми се :puke: от цялата държава :bcry: и с вички сили ще се махна от тук :banghead: иначе не знам те на животни ни направиха така ако продължава някой ден ще взема калашника и една торба патрони и право в София и ще се лее кръв-а мже би това е единствения начин-ВОЙНА :bang: :bang: :bang: лееее май откачих :?: :?: :kuku:

да напраим един преврат :idea: и управляващите да ги разстреляме пред народното събрание и тези дето са след тях ще се замислят малко ко правят :mhihi: :mhihi: :twisted:
които влезе в управлението на наща държава гледа само да се наяде :ranting:
които откадето вка4и от там краде
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kumo82 » 18 Май 2008, 22:33

аааааааааа е това ми хареса :clap: то друг изход няма братя доста от политиците а и тези покраи тях които се облагодетелсват трябва не да бъдат съдени а публично разстреляни :bang: изкрадоха държавата и обраха нас-обикновените хора :arrow: като не можем да живеем спокойно и вече едвам свързваме двата края -то това живот ли е или спокоен и нормален живот или СМЪРТ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kumo82 » 18 Май 2008, 23:18

97 година трябва да се повтори ама с много по-голяма сила и да им се проведе на управляващите и на всички там в парламента една акция РЕСПЕКТ :1: та да видят за какво сава въпрос ама народа не е единен и за това ни тъпчат :banghead: затова и Славейков беше казал"НЕ СМЕ НАРОД-НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША" :bang:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Май 2008, 23:20

викаме на румънците-мангали били ама скоро мангалите ще сме ние...те застреляхя гадините без съд и присъда пък ние даже тука и герои ги правим :mhihi: :mhihi: :mhihi: жалки сме жалки-само някои де и аз съм един от жалките :( :( :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 18 Май 2008, 23:32

Мене ми е много чудно защо пускате теми в под форумите след като има 2 теми в Основният и тая тема става чат за и против пишете само идвам ила "зА" и това е за да се види колко човека ще идат да се знае има ли смисъл и да се каже само дата и да се почва.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 19 Май 2008, 13:39

Трябва да направим нещо! Ако само седим и чакаме ще става по-зле, но по-добре явно не... всеки гледа да отмъкне колкото може повече, а това че ние се чудим откъде да избием за гориво и за храна.... никой не го бърка. Мамицата им и гадове :maad: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 19 Май 2008, 14:07

dj_ennsy_1 написа:Трябва да направим нещо! Ако само седим и чакаме ще става по-зле, но по-добре явно не... всеки гледа да отмъкне колкото може повече, а това че ние се чудим откъде да избием за гориво и за храна.... никой не го бърка. Мамицата им и гадове :maad: :bang:
Единственното най смислено нещо което можем да направим е да гласуваме всички на следващите избори. Защото в момента ни управляват хора които не са българи. Хора които преди време бяха босове на терористични организации, няма да ги споменавам защото се знае за кого става въпрос. Ако всички имаме съвеста да гласуваме нещата ще си дойдат на мястото. Това е най важното нещо върху което можем да се замислим. А не в денят на изборите да си бием камшика на някъде и да оставим турци и цигани да го направят вместо нас а после ние да се вайкаме и да се сърдим защо сме на това дередже.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 19 Май 2008, 14:24

Братя, не е баш "кучетата си лаят ........" сега сам във Варна, но докато стигна ми трябваха 90 мин (Добрич - Варна = 45км.)
Всичкото тираджия от Добрич на пътя - едните се движат в едната посока, другите в обратната, обаче всички карат с 20км/ч. :roll:
Хич не е шега работа - ние с колите едва ли ще успеем да им привлечем вниманието, но да се надяваме, че големите момчета ще извоват победа, която и ние ще празнуваме ;)

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Май 2008, 14:31

http://www.youtube.com/watch?v=VUacgOhFERA

Е така треа да стане вижда се, че с добро нищо не се постига!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Май 2008, 17:01

Колеги въпроса е много комплициран ,лошото е че форума е чисто технически - следете темата в Основен форум :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към E34