обороти
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
обороти
привет!колата взе да ми мени оборотите/съвсем леко/но ме дразни неистово това!та странното е че на диагностиката/в дару/не показва никаква грешка
,не смуче от никъде въздух,свещите са проверени/ngk/моторчето на празния ход е на 6месеца/купено е от ауто+,но пак си е бош/ и е почистено!всяко мнение ще е много ценно за мен!мерси предварително! 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bobby02 написа: другото странно за мен е че като я засиля колата и я освободя от скорост ми се форсира двигателя!
да не е М50

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=89526
пази боже!!!!!!при мен не се форсира толкова много а със 200/300 единици самоstambo_81dg написа:bobby02 написа: другото странно за мен е че като я засиля колата и я освободя от скорост ми се форсира двигателя!
да не е М50![]()
![]()
![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=89526

Това е нормално . Има минимално забавяне в реакциите при подаване и пускането на газта. Би трябвало да свикнеш да пускаш газта една идейка по-рано от пускането на съединителя и тогава няма да има проблеми. За мененето на оборотите то е нормално май да мърдат съвсем лекичко. Като цяло празния ход на тези БМВ-а е при доста ниски обороти. Като ти е студен двигателя държи малко по-високи и затова не ти шава. Ако е като при мен празния ход на топъл двигател би трябвало да е около 600 оборота , а че ще мърда с 20-30-40 оборота не мисля, че това е точно проблем .
благодаря за съветите!но колата я имам отдавна и тези проблеми се появиха преди месец!а оборотите на празен ход ми седят на750Pavlinius написа:Това е нормално . Има минимално забавяне в реакциите при подаване и пускането на газта. Би трябвало да свикнеш да пускаш газта една идейка по-рано от пускането на съединителя и тогава няма да има проблеми. За мененето на оборотите то е нормално май да мърдат съвсем лекичко. Като цяло празния ход на тези БМВ-а е при доста ниски обороти. Като ти е студен двигателя държи малко по-високи и затова не ти шава. Ако е като при мен празния ход на топъл двигател би трябвало да е около 600 оборота , а че ще мърда с 20-30-40 оборота не мисля, че това е точно проблем .

- mx13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1992 520i touring
Колега един съвет,разглоби си дроселовата клапа почистия хубава,защото съм сигурен че има нагар и масла, и колата ще се оправи,ако всичко друго и е наред!!!!
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
bobby02 и моята държи 750 оборота на празен ход и менеше оборотите. С нова ламбда сонда (190 лв Бош) спря да клати оборотите, но си останаха 750, коео ми се струва множко, въпреки че майсторите ми казаха, че са добри тея обороти 

R6 - Was sonst?
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
bobby02 написа:всичко си дойде на мястото!оказа се че стъпковото моторче на празен ход е бъгаво
/а е закупено чисто ново от магазина преди 6 месеца/
За справка колко пари струва това маторче и от къде си го купувал?
R6 - Was sonst?
ново съм го купувал от ауто+ за 120лв/с отстъпкта която ползвам там/а после си купих втора употреба от,абе всички знаем от къдеrdvr_burgas написа:bobby02 написа:всичко си дойде на мястото!оказа се че стъпковото моторче на празен ход е бъгаво
/а е закупено чисто ново от магазина преди 6 месеца/
За справка колко пари струва това маторче и от къде си го купувал?

11 мнения
• Страница 1 от 1