Как да я отворя ?
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Здравейте.
Абе, приятели, помислете малко с главата си преди да трошите колите!!! Какви секачи, какви тръби??? Абсолютни малоумщини... тва да не е трабант? Много е просто решението. Разглобявате една от лампичките за осветяване на багажника и подавате там 12 волта от друга кола. Нужно е малко повече време , заради сечението на проводниците, но за 10-ина минути заряда е достатъчен. След това си отваряте с дистанционното като бели хора.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
Re: Здравейте.
колега пробваи с авариниа режим днес внимателно го пробвах и проработи и то и на двете врати
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
проблема е решен:) в краина сметка с отверката отворих капака.целия двигател беше в сняг и скреж но нали не се съмнявате 4е бавареца пламна веднага.ще обиколя днес за вериги 4е мн сняг при мене.[/url]
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
проблема е решен:) в краина сметка с отверката отворих капака.целия двигател беше в сняг и скреж но нали не се съмнявате 4е бавареца пламна веднага.ще обиколя днес за вериги 4е мн сняг при мене.[/b]
Аз имах същия проблем,защото си бях забравил габаритите включени и ми падна акумулатора.Обадих се на двама-трима ключари и ми казаха,че не мога да я отключа с ключа.Накрая дойде един,отключи я с лента(от тези-онези белите,с които се запечатват кашони)и ми взе 40лв. за по-малко от минута.Сега вече знам как става и като се заключи си я отключвам безплатно сам.С лентата е елементарно,но трябва да се види как става нагледно.
- koka
- Потребител
-
- Кара: E28 520i
- Мечтае да кара: E28 M5
Благодаря на всички. Ще пробвам малко по- късно, но явно това е ключа към бараката
Бирите на еко-то ли по еконт 

"Еми много ясно че е по-добре опел бе, те повече вървят,аз така и съм направил карам опел не БМВ"
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3