bmw 520i
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
bmw 520i
Здравейте на всички!
Мисля да купувам 520i и искам да ви попитам кои са проблемните зони , какво да гледам при покупката. Говоря за специфични неща , тъй като до сега съм нямал от НАЙ добрата марка кола.
Каква цена е нормална за едно запазено такова BMW? Единствената екстра на която държа е климата. Някъде ще гледам да е м/у 1993 - 1995г.
Благодаря предварително.
Мисля да купувам 520i и искам да ви попитам кои са проблемните зони , какво да гледам при покупката. Говоря за специфични неща , тъй като до сега съм нямал от НАЙ добрата марка кола.
Каква цена е нормална за едно запазено такова BMW? Единствената екстра на която държа е климата. Някъде ще гледам да е м/у 1993 - 1995г.
Благодаря предварително.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а 530и още повече екстри не е ли по-добър вариант
ако е с М30-ка на дълго икономията е голяма пък и е най-здравия мотор
и за капак се предполага че е с кожа и ел седалки почти задължително а климатик - 100%

ако е с М30-ка на дълго икономията е голяма пък и е най-здравия мотор
и за капак се предполага че е с кожа и ел седалки почти задължително а климатик - 100%

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Гледай да върви добре да не трака ,чука,стърже, абе изобщо звук да не издава, да не трясе мотора, да няма течове от долу, салона да не е окъсан зверски, трябва да мърка като коте мотора да не прекъсва да оскорява за около 10 сек с 95бензин до 100
ако нещо има от тези неща можеш цената да и чупиш и да си го оправиш.
То няма кола дето да я земеш и да няма за оправяне така че решавай сам

То няма кола дето да я земеш и да няма за оправяне така че решавай сам

- HagPyCaH_Tun
- Потребител
-
Колега,днес си продадох колата.. 318и 88 набор 115 кончета,и отивам аз при едно приятелче да гледам неговата,яко надъхан заради външния вид и конете.. 520и,88 година..6 цилиндъра 139 коня по документи..имаше една две екстри в повече..
Та качвам се аз, давам газ.. съединителя супер твърд.. пускам го рязко и колата.. ускорява като камаз
на втора..газта до краи..5000 уборота(доста бавно стигна до тях) ,трета..газ.. и нищо.
Старото 318 беще къде къде по пъргаво,нищо че беше с 25 коня по малко. Чудя се дали всички петици с такъв двигател и от тези години са така..ако са как не ги е срам да се наричат BMW-та
Та качвам се аз, давам газ.. съединителя супер твърд.. пускам го рязко и колата.. ускорява като камаз

Старото 318 беще къде къде по пъргаво,нищо че беше с 25 коня по малко. Чудя се дали всички петици с такъв двигател и от тези години са така..ако са как не ги е срам да се наричат BMW-та
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
13 мнения
• Страница 1 от 1