Мирише на бензин....
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Мирише на бензин....
здрваейте на всички !!! Имам проблемче или предполагам че имам. Значи карам Е34 М20Б20....Забелязах, по точно подуших ........след като загася колата и сляза от нея ми мирише на бензин.......пък и не харчи малко, някъде към 14-15 /100. Чудя се дали да не ходя да ми направят една центровка .........незнам обачедали е това.....Дайте идеи !!!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Toва е проблема, че центровка няма как да направят - има си компютър, който си изчислява центровката и не подлежи на реглаж. Всичко е автоматично, можеш само да провериш за неизправности - свещи, кабели, дебитомер, ламбда сонда и т.н., хората правят диагностики. Но щом мирише на бензин може да имаш теч някъде - някое маркуче, уплътнение (около дюзите) и т.н. Просто трябва да прегледаш хубаво под капака!
BMW only!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
///peter написа:Satanans4o написа::mhihi:![]()
Кажи бе шушляк?

R6 - Was sonst?
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Re: Мирише на бензин....
I_S_Yanev написа:...след като загася колата и сляза от нея ми мирише на бензин.......пък и не харчи малко, някъде към 14-15 /100...Дайте идеи !!!
възможно е смяна на маркучите за бензина ...ако не са сменяни досега е много вероятно да са се напукали и от там и да има лека загуба на бензин

Аз мога да кажа, че преди няколко месеца един мой приятел с М20В20, по същия начин му меришеше на бензин и се оказаха напукани маркучета за бензина, така че ги огледай хубаво, даже ги поразклати малко то ще си покаже ако има проблем!
Ако е това, отиваш и си взимаш бензиноостойчиви маркучи с точния диаметър и ги подменяш!
Успех!
Ако е това, отиваш и си взимаш бензиноостойчиви маркучи с точния диаметър и ги подменяш!
Успех!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравейте, толкова ли нямате 9 лв за 3 метра маркуч 8мм, миналата седмица смених целия маркуч по бензина, а колко нацепени бяха аха да прокапат.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
15 мнения
• Страница 1 от 1