ПРОБЛЕМ С ГНП-524ТД
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ С ГНП-524ТД
СПЕШНО ТАРСЯ УПРАВЛЕНИЕ ЗА ГНП-ТО. МОЛЯ ДАЙТЕ САВЕТ ОТ КАДЕ ДА ГО НАМЕРЯ,ЗАЩОТО НИКАДЕ ГО НЯМА. АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА,ИЛИ ОТ КАДЕ ДА СЕ КУПИ ВТОРА УПОТРЕБА,НО ДА БЪДЕ ХУБАВО МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ. МНОГО МИ Е СПЕШНО.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: ПРОБЛЕМ С ГНП-524ТД
ЕЛИ0804 написа:СПЕШНО ТАРСЯ УПРАВЛЕНИЕ ЗА ГНП-ТО. МОЛЯ ДАЙТЕ САВЕТ ОТ КАДЕ ДА ГО НАМЕРЯ,ЗАЩОТО НИКАДЕ ГО НЯМА. АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА,ИЛИ ОТ КАДЕ ДА СЕ КУПИ ВТОРА УПОТРЕБА,НО ДА БЪДЕ ХУБАВО МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ. МНОГО МИ Е СПЕШНО.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
имам механична помпа ГНП -решава ти всички пеоблеми

ако те вълнува 0898751819

Колегата СТАМБО има ве4е една успешна интервенция ве4е(поне за една се знае във форума)-хубаво е да се замислиш на предложението му,ако не този колега от подфорум е30 има гнп http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... le&u=10656ЕЛИ0804 написа:СПЕШНО ТАРСЯ УПРАВЛЕНИЕ ЗА ГНП-ТО. МОЛЯ ДАЙТЕ САВЕТ ОТ КАДЕ ДА ГО НАМЕРЯ,ЗАЩОТО НИКАДЕ ГО НЯМА. АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА,ИЛИ ОТ КАДЕ ДА СЕ КУПИ ВТОРА УПОТРЕБА,НО ДА БЪДЕ ХУБАВО МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ. МНОГО МИ Е СПЕШНО.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
ivan. написа:Колегата СТАМБО има ве4е една успешна интервенция ве4еЕЛИ0804 написа:СПЕШНО ТАРСЯ УПРАВЛЕНИЕ ЗА ГНП-ТО. МОЛЯ ДАЙТЕ САВЕТ ОТ КАДЕ ДА ГО НАМЕРЯ,ЗАЩОТО НИКАДЕ ГО НЯМА. АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА,ИЛИ ОТ КАДЕ ДА СЕ КУПИ ВТОРА УПОТРЕБА,НО ДА БЪДЕ ХУБАВО МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ. МНОГО МИ Е СПЕШНО.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
тва беше на ТДС и го правих за пръв път на тдс
а на 524тд няколко пъти но там двигателя се предлага с 2 вида помпи механична на е28 и електронна на е34 и просто махаш едната и слагаш другата, докато при ТДС - а има доста играчка
КОЛАТА МИ Е С ЕЛЕКТРОНА ПОМПА И ОТ НЯКОЛКО МЕСТА ЧУВАМ,ЧЕ АКО СЛОЖА МЕХАНИЧНА ПОМПА ЩЕ ИЗГУБИ МОЩНОСТ НА ВИСОКИ ОБОРОТИ,ЩЕ ПУШИ И НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ОРИГИНАЛНАТА. НО САМО СЪМ ЧУВАЛ НЕ СЪМ СИГУРЕН. В ПЛОВДИВ МЕ САВЕТВАТ ДА СЛОЖА ОРИГИНАЛНА,ЗАЩОТО ИГРАЧКАТА БИЛА ГОЛЯМА И НЕ СТАВАЛО КАКТО ТРЯБВА.АКО МОЖЕ МИ ДАЙТЕ ПО ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕХАНИЧНАТА ПОМПА.
Във форума се избягва писането с главни букви ! Това е аналогично на крещене/викане ...
Edited by Penchev

Във форума се избягва писането с главни букви ! Това е аналогично на крещене/викане ...
Edited by Penchev
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
еи тука http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &start=270
може да прочетеш какви са отзивите на човек на които съм съм заменил електронната помпа (с която имаше 40 дена гласоболия)
с механична
може да прочетеш какви са отзивите на човек на които съм съм заменил електронната помпа (с която имаше 40 дена гласоболия)
с механична

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Мех. ГНП
Здравейте на всички. Братле, аз съм човека с мех.гнп което ми го монтира Стамбето , значи гледам че доста често колеги се оплакват от ел.проблеми и по принцип никой не вярва че с мех.гнп си решаваш проблемите и че колата си губила моща , та на въпроса, аз съм от Златоград и чат пат пътувам по работа до Пловдив , ако искате ще ви пиша когато тръгвам и някаде по пътя ще се срещнем и ще видите колата , ще я пробваш и изобщо всичко което ще ти помогне да добиеш престава как всъшност е с мех.гнп. Надявам се че ще съм ви полезен поне малко
НАСЛУКА
8 мнения
• Страница 1 от 1