ПИксели на километража.
Модератор: Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
Колеги да питам и аз нещо по темата. Моето БМВ е автоматик и на таблото показва на коя предавка съм, но за съжаление и то има проблем както тава с километража. Дали ще стане с смяна на лентов кабел?
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: ре
mafffff написа:Колеги смених кабела със нов и какво стана ... още по зле от стария кабел .... някакви идеи ??????
При мен колега, днеска ме ядоса таблото и реших да го видя този кабел ,защото взе да става топло и пикселите взеха да ми избледняват като се нагрее. Разглобих го , извадих лентовият кабел -моят е захванат от двете страни със щипки пробвах да почистя пиновете както каза Стоян и после всичко сглобих и пак с тези скоби хванах кабела за платката ,а другата страна за стъклото -дисплея,но ми се отчупи едно малко пърченце от самият дисплей- горният десен ъгъл. Уж го залепих ,но после като сглобих всичко въобще не свети там където показва километрите. А лампичките, който осветяват отдолу самият дисплей си светят . Явно тази работа със свалянето на лентовият кабел - НЕ СТАВА ! Затова съвета ми е- ако ви се вижда поне мъничко въобще не го пипайте,защото само ще си го прецакате още повече и после ще ви е яд !
Мислех си , дали ако скъся кабела, защото той е без това е доста дълъг и има достатъчно място където се увива...Та идеята ми е ако се одреже там където са прекъснати пиновете и се сложи останалата част дали няма да стане? Мисля да пробвам , че и без това вече си прецаках таблото ....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ех ех ех белята станала значи
ми нов дисплей колега
Иначе не е толкова нужно да се откача кабела откъм дисплея защото проблема е във връзката с платката, а не с дисплея.
PS - нарочно е в червено за да го виждате а не да питате отново и отново. ако продължавате да питате ще стане и по голямо

ми нов дисплей колега
Иначе не е толкова нужно да се откача кабела откъм дисплея защото проблема е във връзката с платката, а не с дисплея.

PS - нарочно е в червено за да го виждате а не да питате отново и отново. ако продължавате да питате ще стане и по голямо

Последна промяна cod-cdbp на 27 Апр 2008, 17:46, променена общо 1 път

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
хаиде момчета помагаите че и аз се прецаках с моя лентов кабел за нищо не става вече трябва ми нов някои знае ли къде от пловдив да купя лентов кабел че откачам вече днес обиколих всички по извесни магазини няма и няма никои не е чувал нито виждал такъв 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dango написа:И на мен ми избледняват от топлото цифрите едно размазано се получава ама сега преди малко давам контакт и вече няма нищо.. на черния фон едвам си личат с бяло цифрите изобщо даже вече не ми светят незнам и аз какво да правя.
При мен беше абсолютното същото. Излекувах го с ново табло (т.е. втора ръка)
- nikol78
-
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- nikol78
-
-
точно тои е щото даже вече съм го свалил и като го дигна на светлина се вижда как няколко писти от лентовия кабел са прекъснати_65536_kb_sec_ написа:погледни по нагоре и си помисли отново дали проблема е точно самия лентов кабел

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3