Някаква тема за Е34
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Някаква тема за Е34
Малко безсмилено да питам просто така,по-добре да се обърна към телепатките по тв-то...ма е 3 и 10 и се чудя какво да правя преди да легна!
Колата няма никъв повер!!Когато я взех всичко беше нормално,вървеше 'като за нея си' но от известно време забелязвам,че е станала доста мързелива.Е34 520,всички притежатели на такъв тип двг,знаят за присъщото им 'ритане' след преминаването на определени обороти и усещането за сила (не достатъчно но...
)
При мен това нещо изчезна изобщо!!! 0 и половина !! Вдига обороти,но доста флегматично,не знам какво не и достига в такъв случай,отделно и шума от двг-то се повиши,не работи тихо и добре както преди.След събора ще се смени маслото,но не мисля че това е причината за липсата на сила.
Не е от филтрите,те са нови,без въздушния,но няма разлика от това!А и не е в лошо състояние като цяло.
Идва ми на ум за свещи
С 2 думи колата стана мн мързелива,няма никъв 'ряз' колкото и да е малко в 20ските всъщност...и нищожното го няма вече!
Колата няма никъв повер!!Когато я взех всичко беше нормално,вървеше 'като за нея си' но от известно време забелязвам,че е станала доста мързелива.Е34 520,всички притежатели на такъв тип двг,знаят за присъщото им 'ритане' след преминаването на определени обороти и усещането за сила (не достатъчно но...

При мен това нещо изчезна изобщо!!! 0 и половина !! Вдига обороти,но доста флегматично,не знам какво не и достига в такъв случай,отделно и шума от двг-то се повиши,не работи тихо и добре както преди.След събора ще се смени маслото,но не мисля че това е причината за липсата на сила.
Не е от филтрите,те са нови,без въздушния,но няма разлика от това!А и не е в лошо състояние като цяло.
Идва ми на ум за свещи

С 2 думи колата стана мн мързелива,няма никъв 'ряз' колкото и да е малко в 20ските всъщност...и нищожното го няма вече!

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Смени бензиностанцията. Колкото и невероятно да звучи, но и това е възможна причина. По-рано не го усещах толкова, но от както минах на газ направо бягам от някой газ-станции. Промените в работата са драстични. Като се почне от липса на мощност, мине се през промяна на звука на ДВГ, та чак до промяна на работната температура. И това за 1200 км. (до морето и обратно).
Другото, коеот можеш да смениш са свещите. По принцип пробегът им е около 20К. Те и след това си работят, но не както трябва. Аз имам едни свещи, които си работеха без проблем, но централния електрод беше се изтънил във вътрешната част.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
при каране на газ ако не искате да карате умрел кон е абсолютно задължително нови свещи на 10к км и въздушен филтър на 5к км
всеки газаджия поне малко разбиращ от работата си ще ви го каже....забравете за свещи на 20 000км
па и една убава свещ е 6-8 лв да го еа
всеки газаджия поне малко разбиращ от работата си ще ви го каже....забравете за свещи на 20 000км

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
kraininski написа:при каране на газ ... абсолютно задължително нови свещи на 10к км ...

Хубава свещ под 30 лв. и то не купена "от вън" просто забрави. Питай Лъки колко му струваха оригиналните НЖК от Швейцария.

10 мнения
• Страница 1 от 1