Сервиз заден мост и семеринг на автоматика
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Сервиз заден мост и семеринг на автоматика
Колеги здравейте, имам проблем с тампоните на задния мост и със семеринг на автоматика. Поразчетох се из мненията, но по-скоро попаднах на - Блейз е скъп, Мотоексперт не е добре.
Ако някой има добри впечатления от сервиз, моля да ги сподели.
Ясно е че няма хубав, евтин, с добро отношение и оригинални части, но поне да има нормален баланс между тези фактори.
Мерси предварително и безаварийно каране на всички!
Ако някой има добри впечатления от сервиз, моля да ги сподели.
Ясно е че няма хубав, евтин, с добро отношение и оригинални части, но поне да има нормален баланс между тези фактори.
Мерси предварително и безаварийно каране на всички!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Такааа... взех колата днес, сменили са тампоните на задната греда по 2х70 лв. за труд, тампона при тях е 27,50, смениха и термостата 24 лв, Wahler и което ме уби 35 кинта труд за термостата. Както и да е , надявам се да върви, сега е на ремонт на автоматика, че там се оказа че тече я семеринга я турбината. Има разни други проблеми, които дори не са се опитали да диагностицират в Мотоексперт и отношението към клиента е трагично. След като я покарам ще споделя дали ремонта е читав. Директно казвам, че в сервиз Автоматик отношението и подхода към клиентите нямат нищо общо. Явно не са се уяли толкова, или просто са нормални хора. Как работят не знам още , но предполагам , че няма да има проблеми с тях.
Здравйте отново.
Сервиз Автоматик явно няма защо да коментирам, добре си свършиха работата момчетата и не искаха да плюят предишните майстори, което е доста рядко срещано. За съжаление продължавам да имам сериозен проблем с нещо, което влиза в резонанс на задно дясно колело и не мога да разбера какво е. Може да е джантата, но ме съмнява да има чак такъв ефект върху колата. В Мотоексперт са сменили тампоните и термостата и не са врътнали едно кръгче да проверят няма ли още проблеми. Отново отидох при тях и ме уби отношението им. Явно там трябва да си наясно кой им е приемчик и каква е йерахията, защото отново 10 минути чаках някой да обърне внимание. Както и да е, всички бяха много заети, та ще пробвам с други джанти за начало, пък да видим.
Сервиз Автоматик явно няма защо да коментирам, добре си свършиха работата момчетата и не искаха да плюят предишните майстори, което е доста рядко срещано. За съжаление продължавам да имам сериозен проблем с нещо, което влиза в резонанс на задно дясно колело и не мога да разбера какво е. Може да е джантата, но ме съмнява да има чак такъв ефект върху колата. В Мотоексперт са сменили тампоните и термостата и не са врътнали едно кръгче да проверят няма ли още проблеми. Отново отидох при тях и ме уби отношението им. Явно там трябва да си наясно кой им е приемчик и каква е йерахията, защото отново 10 минути чаках някой да обърне внимание. Както и да е, всички бяха много заети, та ще пробвам с други джанти за начало, пък да видим.
5 мнения
• Страница 1 от 1