ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН за ВАНОС
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
карах е34 м20 с газова слагана от некой хамук в италия и гърмеше на поразия, после смених колата с м50 с газов инжекцион слаган в германия(тук добър газаджия прецени че всичко е перфектно по него) ГИ не гърмеше но пък струва 1500 лв.сега съм пак с м20 с обикновенна газ сложена пак от тоя дето ми похвали ГИ и за една година каране при редовно сменяне на свещи и филтър е гръмнала веднъж.градски разход 15л. цена 500 кинта.
пича като отидох да ми слага газта бях приготвил пари за ГИ и той вика нема проблеми дай парите и слагаме, но просто няма никакъв смисъл да се набутваш излишно....и те така
ако е сложена от баш майстор и обикновенната газ е ОК
пича като отидох да ми слага газта бях приготвил пари за ГИ и той вика нема проблеми дай парите и слагаме, но просто няма никакъв смисъл да се набутваш излишно....и те така
ако е сложена от баш майстор и обикновенната газ е ОК
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Ами и аз мислих за обикновена газ, но при положение, че ще патувам по 3000 километра на месец. И устройството ще се избие доста бързо като разлика в цената бензин/газ смятам да не рискувам излишно, както ще карам само извънградско да не ме остави по пътя нейде :-)
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
за едната година от както карам това м20 с обикновенна газ имам 40 хил. км. и това е почти само в софия....може би една четвърт е било извънградско.никъде не ме е оставяла....пък има и бензин все пак 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2