Странен проблем...
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Странен проблем...
Днес ходих на диагностика и най странното е компютъра изписва че модулите на автомобила не отговарят не може да се свърже с компа и да го прочете за грешки и ако има такива какви са колата е е34 520 24V 91г.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Най-вероятно не са ти го пуснали за правилния софтуеър на колата... Някои коли са със БОШ други със СИМЕНС... Имай го впредвид...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
оригинална програма на бмв и си готов 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: Странен проблем...
littlerock написа:Днес ходих на диагностика и най странното е компютъра изписва че модулите на автомобила не отговарят не може да се свърже с компа и да го прочете за грешки и ако има такива какви са колата е е34 520 24V 91г.
Абсолютно същия проблем и при мен преди 2-3 седмици. Надявах се поне грешките от еърбег-а да прочетат, но не успя да се върже. Колата е е34 520 24V 91г(познато , а)

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ми незнам на мене Никола от Люлин си ми чете колата без проблем.... Кви са тея вашите диагностици незнам...
Иначе имаше един убит диагностик в ВИП сервиза в Младост 1 ... Тоя твърдеше че като ми прочел грешките колата имала прецакана ламбда сонда... Къде я видя тая сонда незнам...След като колата си излиза от завода без
... Показа ми я дори... Намирала се до входящите колектори... Като ми го каза това направо си хванах чантичката и си заминах....

Иначе имаше един убит диагностик в ВИП сервиза в Младост 1 ... Тоя твърдеше че като ми прочел грешките колата имала прецакана ламбда сонда... Къде я видя тая сонда незнам...След като колата си излиза от завода без

6 мнения
• Страница 1 от 1