ако някой знае

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 26 Мар 2008, 23:12

Penchev написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86700 :idea:

alex_matrix написа:Колата е бившата "любовница" на Sonny, която още не е прежалил
Мотора е сток с едно филтърче К&N, окачването червени пружини отпред Боге дебело стебло, плътни тампони на предните носачи, отзад Билщайн + червени пружини и шпер 4.45

В интерес на истината БМВто е по-слабо от жигулата, но се кара в пъти по-лесно и приятно

Класирах се 7ми от 56 коли с време 1.42 а най доброто време беше 1.40
Сблъсках се с гръцка е30ка с 3.5 мотор, която където я хванех там я пребивах като куче ония до последно не вярваха , че съм 20ка сток

Сега я очаква едно по-друго окачване и ще видим дали ще е по-добре отделно, че пълния комплект PowerFlex-и са вече на линия и остават да бъдат монтирани

Абе Е30ката си е направена за писта и това е ! :twisted:

^ Ей затова говорим :!:
Аз на калояново с мойта кола съм карал доста , покарах и на брат ми Е30-ската, карах и на Росен Коларов новата ///М3-ка и всяко едно нещо на пистата ,на завоите и хронометрите е от значение ...

Георги Пенчев

колега,дк краси с умряла е 30,2,7 която на правите вървеше колкото моето 316 даде почти еднакво време с мицубиши ево 7 около 600 коня,кво да кажа сега,може би мицубишито не е направено за писта или е слабичко???а може би гръцката колица и е трябвало някой жокер,като шофьор,гуми или окачване???кви сравнения давате??ако те беше било пежо 1,6 рали което върви сигурно 5 пъти повече би ли повярвал че е 1,6??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 26 Мар 2008, 23:57

Момчета не спорете.Съвсем скоро ще сложа в Е30 М30Б35/атмосферка и ще ви кажа как стои на пътя.А относно турбото 3.5 по завоите малко трудно завива,защото мотора е сложен на една метална скара,която е тежичка.Купих си от Германия оригинални пети за вграждане на М30 в Е30 и ще олекне малко предницата.Сигурен съм,че ще стане перфектно.Другото е зад кормилното устройство :mhihi: Живот и здраве на националния събор ще бъда с двете Е30ки ;)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 27 Мар 2008, 0:12

_65536_kb_sec_ написа:добре де
стига сте спорили и разсъждавали
единствения извод от цялата тема е НЕ РАЗВАЛЯЙ РЯДКИЯ ЕКЗЕМПЛЯР
ТОЧНО КАЗАНО :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар