Проблем с автоматичната нутия на Е34 ТДС
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с автоматичната нутия на Е34 ТДС
Имам проблем с автоматиката на моетоЕ34ТДС.На зад включва а напред или едвам тръгва или изобщо не отлепва.Моляви помагай те .
Маслото и филтара са сменени преди 5 дена в Джемини4.
имах подобен проблем декември месец.назад вървеше без проблем,а напред или не можеше да отлепи или ,ако тръгнеше не минаваш повече от 2-3 км преди пак да забози.проблема се оказа ,че не е в скоростната кутия,а в дюзата с датчика.ако ти свети назъбеното колелце на таблото и дюзичката е почти сигурно ,че там е проблема.в бмв сервиза в плевен всичко ми стъпи на около 630 лв. ,това включва комп.диагностика нова дюза ,труд и 2 тампона на гърнето ,които смених профилактично.
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Росен1970 написа:Благодаря колега но как да се свъържа с него. Дай ми някакъв телефон.
0885955560 дрънкай му

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Tipche написа:Tвоя 4овек е колегата Иван(ivan.) само тои щети помогне
Дани, гледай как се държат петричките тигри

Работата бие на масло и филтър.Помисли какво ли са ти сложили или разбутали .. буксата примерно ... най - добре ИВАН ще ти каже
Айде успех

Последна промяна Wenzy на 19 Мар 2008, 19:41, променена общо 2 пъти
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
АБе колега тебе ли бутахме в понеделник в Слатина
... Щото колата беше точно Е34 дизел автомат
Ама в галерията ти колата е зелена а оная по спомен беше сива с регистрация РА...

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Проблем с автоматичната нутия на Е34 ТДС
Росен1970 написа:Имам проблем с автоматиката на моетоЕ34ТДС.На зад включва а напред или едвам тръгва или изобщо не отлепва.Моляви помагай те .
Това ,кога се случи-след като ти смениха маслото ли?И свети ли зъбното колело или не?Според мен автоматиците на BMW са почти неповредими.И наистина Иван е твоят човек-направи си сам ремонта на кутията и е в час на всичко.

това се случи 5 дена след като ми смениха маслото няма грешки на компютъра и не ми свети нищо на таблото.Карах я цял ден и спрях до един магазин в Сухата река -всичко нормално .Като си тръгнах вкл. на задна да изл. и после вкл. директна и до там.Интересно че и на 2-ра пак включва на зад.
на 2-ра тръгва назад и после затяга нали,като я изфорсираш на втора стои на място и като я задържиш на над 3500 оборота на втора минава в авариен режим-това за втора.На директна тръгва малко при подаване на рязко газ и веднага изклю4ва,има и разлика при студена и топла кола-ако вси4ко това,което писах се полу4ава на твоята кола не я караи,4е ще направиш по-голяма беля.Да те питам-при високи обороти когата колата е била на неутрална,вкл.ли си директнаРосен1970 написа:това се случи 5 дена след като ми смениха маслото няма грешки на компютъра и не ми свети нищо на таблото.Карах я цял ден и спрях до един магазин в Сухата река -всичко нормално .Като си тръгнах вкл. на задна да изл. и после вкл. директна и до там.Интересно че и на 2-ра пак включва на зад.

Благодаря Иване но при мен е следното-вкл. на задна и тя си върви нормално - минавам през н/на вкл. Д нищо после 4.3. и чак на 2-ра директно си зацепва на задна но несъм я карал за да не й направя нещо иначе ми се включваше зумера съъщия ден много често но на компа не изписва никакви грешки.САМО ЕДИН ПЪТ ми сее сл-ло да мина от Д на неутр-на пр-ди 1-на год. но вед-га спрях вкл. си пак Д итовае.Никога несъм я държал на спирачка и да я форсирам .Помагай ако можеш.Напиши ми тел-на си да мога да ти се обадя.
13 мнения
• Страница 1 от 1