въпрос за климатика
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
въпрос за климатика
колеги,изчетох сигурно всички теми относно климатиците и пак не ми станаха много ясни някой работи.значи проблема е следния: компресора на климатика ми се включва когато си поиска,например карам извънградско,след извесно време започва да работи постоянно,без да съм включил снежинката или вътрешната циркулация и съм в полужение на врътките 22 градуса,спирам всичко включително и вентилатора на парното,всички лампички изгасват а компресора си бичи яко,спира за 5,10 секунди и пак тръгва,разбирам по загубата на мощност и шума на фреона в купето.имам доста познати със същите коли и при тях нее така.незнам каде да търся проблема,ако някой е запознат нека да пише.благодаря предварително.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
kirililiev написа:проблема е решен,оказа се че на релето за климатика има изгоряло съпротивление.

Браво, така се прави. Решаваш проблема с или без наша помощ и споделяш. Ех, ако всички бяха като тебе

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
4 мнения
• Страница 1 от 1