Дайте съвет(имам проблем 525 ТДС)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Мнение от kumo82 » 23 Мар 2008, 16:57

dinozab написа:
kumo82 написа:
Zubcho написа:Проверете си маркучите след турбото. Ако има някой сцепен не надува хубаво и от там и не върви.
колега а има ли вероятност самото турбо да не работи както трябва то си свири още на 1500 оборота ама да не вдига достатъчно налягане защото маркучите доколкото аз ги гледах са здрави :?: на турбото има закачена една джаджа с ластче и в нея влиза маркучлеот турбината от други "турбаджии"знам че от нея зависи какво налягане ще вдига турбината ама незнам дали това лосче в каква посока трябва да се мести и дали е удачно да се пипа изобщо или си е настроено заводско :?: :help:

По-добре не го пипай това лосче че да строшиш маторя ;)
мерси колега няма да го пипам ама дайте някаква каква може да е причината та да не върви :?:

Потребител
Аватар

оооо

Мнение от гого дрифт » 24 Мар 2008, 21:12

барана ли ти е помпата колега

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Re: оооо

Мнение от kumo82 » 24 Мар 2008, 21:42

гого дрифт написа:барана ли ти е помпата колега
ами незнам бе брат колата съм я купил преди по-малко от 6 месеца и нямам представа дали е барана.ИМА ЛИ НЯКАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ПОЗНАЕ ДАЛИ Е БАРАНА :?:

Аватар
Кара: E34

Re: Дайте съвет(имам проблем 525 ТДС)

Мнение от ivan. » 25 Мар 2008, 17:34

kumo82 написа:
ivan. написа:
kumo82 написа:КОЛЕГА И МОЯТА ДИЗЕЛАРКА Е НА СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ :bcry: ДАЖЕ ВЕЧЕ СЕРИОЗНО СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ДА НЕ Я ПРОДАМ АМА НАЛИ МИ Е НА ДУШАТА ЧИСТИХ ИНТЕРКУЛЕРА :arrow: СВАЛЯХ ДЮЗИТЕ И ГИ ТЕСТВАХ В СЕРВИЗ ЧИСТИХ ДАЖЕ И СМУКАТЕЛНИЯ КОЛЕКТОР НЯМА ЕФЕКТ СЕГА ОСТАНА ГНП-ТО ДА РЕГУЛИРАМ АМА МЕ Е СТРАХ ДА ПИПАМ ЩЕ ТРЯБВА СЕРВИЗ :shock: АКО И ТОВА НЕ ПОМОГНЕ НЕ ЗНАМ МОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ МИ СЕ ПОДИГРАВАТ И Я НАРИЧАТ"НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА"ЗАЩОТО МЕ МИНАВА ЕДИН НИСАН 2 ДИЗЕЛ БЕЗ ТУРБО ДАНО ДА СЕ ОПРАВИ ЧЕ Е СРАМОТА :uups: :uups: :uups:
ако те е страх да пипаш аз с
коро ще идвам на бл-град,ще се 4уем а после ще пишем тука какъв е бил проблема
добре колега когато решиш да идваш моше да ми драснеш GSM-ма ми е 0896866066 или пиши в темата преглеждам форума почти всеки ден само дано съм в града че си ходя и на Пловдив :winky:
Oколо 8 и 30 тази ве4ер ще съм в бл-град,ще ти звънна

Предишна

Назад към E34