Дайте съвет(имам проблем 525 ТДС)
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
мерси колега няма да го пипам ама дайте някаква каква може да е причината та да не вървиdinozab написа:kumo82 написа:колега а има ли вероятност самото турбо да не работи както трябва то си свири още на 1500 оборота ама да не вдига достатъчно налягане защото маркучите доколкото аз ги гледах са здравиZubcho написа:Проверете си маркучите след турбото. Ако има някой сцепен не надува хубаво и от там и не върви.на турбото има закачена една джаджа с ластче и в нея влиза маркучлеот турбината от други "турбаджии"знам че от нея зависи какво налягане ще вдига турбината ама незнам дали това лосче в каква посока трябва да се мести и дали е удачно да се пипа изобщо или си е настроено заводско
![]()
По-добре не го пипай това лосче че да строшиш маторя

- гого дрифт
- Потребител
-
оооо
барана ли ти е помпата колега
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
Re: оооо
ами незнам бе брат колата съм я купил преди по-малко от 6 месеца и нямам представа дали е барана.ИМА ЛИ НЯКАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ПОЗНАЕ ДАЛИ Е БАРАНАгого дрифт написа:барана ли ти е помпата колега

Re: Дайте съвет(имам проблем 525 ТДС)
Oколо 8 и 30 тази ве4ер ще съм в бл-град,ще ти звъннаkumo82 написа:добре колега когато решиш да идваш моше да ми драснеш GSM-ма ми е 0896866066 или пиши в темата преглеждам форума почти всеки ден само дано съм в града че си ходя и на Пловдивivan. написа:ако те е страх да пипаш аз сkumo82 написа:КОЛЕГА И МОЯТА ДИЗЕЛАРКА Е НА СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕДАЖЕ ВЕЧЕ СЕРИОЗНО СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ДА НЕ Я ПРОДАМ АМА НАЛИ МИ Е НА ДУШАТА ЧИСТИХ ИНТЕРКУЛЕРА
СВАЛЯХ ДЮЗИТЕ И ГИ ТЕСТВАХ В СЕРВИЗ ЧИСТИХ ДАЖЕ И СМУКАТЕЛНИЯ КОЛЕКТОР НЯМА ЕФЕКТ СЕГА ОСТАНА ГНП-ТО ДА РЕГУЛИРАМ АМА МЕ Е СТРАХ ДА ПИПАМ ЩЕ ТРЯБВА СЕРВИЗ
АКО И ТОВА НЕ ПОМОГНЕ НЕ ЗНАМ МОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ МИ СЕ ПОДИГРАВАТ И Я НАРИЧАТ"НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА"ЗАЩОТО МЕ МИНАВА ЕДИН НИСАН 2 ДИЗЕЛ БЕЗ ТУРБО ДАНО ДА СЕ ОПРАВИ ЧЕ Е СРАМОТА
![]()
![]()
коро ще идвам на бл-град,ще се 4уем а после ще пишем тука какъв е бил проблема
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2