За задния джам на комбито

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Re: За задния джам на комбито

Мнение от Svetlio.Angelov » 11 Мар 2008, 23:05

dinozab написа:Неще да стои дигнат дали неговата мама снощи ма изши по врата :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... :evil:

А аз си имах такава цицина, на която пишеше Вектра 98ма... Мноо боли де'а боклука.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 13 Мар 2008, 20:40

Zubcho написа:Баце ако си от Сф може да се видим някъде някой път и да ти кажа как да си разглобиш отзад кората и да видиш къде е проблема да не ти се отваря. Иначе е мноооого газарско като отвориш само малкото джамче. Хората се :shock: :shock: :shock: в колата като невиждали.

Само мога да си представя какъв кеф е...
От София съм и с удоволствие ще се възползвам от предложението ти. Този уикенд ще си тествам колата до Гърция и ако в неделя е още здрава (дано) ще направим връзка за следващия уикенд или ако се окажем близо - във всяко удобно за теб време.
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Мар 2008, 19:46

Проблема се оказа в ел.инсталацията - кабелите в снопа, който минава до пантите бяха прекъснати половината. Сега вече проблема е отстранен. Вече си имам отваряемо задно стъкло :lol:
Изображение

Предишна

Назад към E34