Виско към електрическо
Модератор: Технически модератори
и аз ще влизам в един филм, щото искам да правя сериозни дрифтове и др. изпълнения в топло време, та имам перки свалени от пежо партнер дизел- те са две и датчика им ги пуска последователно, но на ширина ми идват малко големи - близо 80см, а радиатора ми е към 60-65см. за това много се чудя дали да ги съсипвам и да им орежа рамката до подходящите р-ри или да си търся такава като на климатроника , която ми е отпред, едно е сигурно - на виското му нямам вяра 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Не ги съсипвай тия перки, ще потрябват на някой с по-голям радиатор, предлагам ти да си намериш подходяща. Ще ти трябва една тръба за датчика който ги пуска, или може на ДВГ да се монтира, още не съм му намерил мястото - не е болка за умиране.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
E34Power написа:и аз ще влизам в един филм, щото искам да правя сериозни дрифтове и др. изпълнения в топло време, та имам перки свалени от пежо партнер дизел- те са две и датчика им ги пуска последователно, но на ширина ми идват малко големи - близо 80см, а радиатора ми е към 60-65см. за това много се чудя дали да ги съсипвам и да им орежа рамката до подходящите р-ри или да си търся такава като на климатроника , която ми е отпред, едно е сигурно - на виското му нямам вяра
Колко сантиметра е диаметъра на едната перка ако можеш да измериш и да напишеш