Въпрос?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос?

Мнение от slink » 18 Мар 2008, 22:21

Привет колеги , искам да си сложа спортно окочване на колицата но незнам накъде да се насоча .
Ако можете да ми помогнете с модели и цени .
Благодаря предварително
Правим реформи секви!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 19 Мар 2008, 15:50

Колега,
когато сложиш спортното окачване само не забравяй да сложиш "барове" на бомбетата отпред (на коша) и отзад в багажника на... на шоковете че ще си разкривиш цялята кола с тези наши пътища !!! Аз имах една Е30 (бомбон :mhihi: ) и си я пре..х по този начин, със спортното окачване. Понеже си поръчах двата бара пък те не дойдоха, аз обаче продължих да си карам така и се появиха луфтове по един пръст от двете страни на предния капак и калниците... на края го продадох :bcry:
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!

Потребител
Аватар

Мнение от slink » 19 Мар 2008, 19:46

добре че ми каза иначе едва ли щях да се сетя !!
Правим реформи секви!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 21 Мар 2008, 13:23

имам комплект задно за комби е34. Марката е билщайн и боге. Ако те интересува - пиши на ЛС. Евтинко го давам...

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 21 Мар 2008, 14:45

TazzMann написа:Колега,
когато сложиш спортното окачване само не забравяй да сложиш "барове" на бомбетата отпред (на коша) и отзад в багажника на... на шоковете че ще си разкривиш цялята кола с тези наши пътища !!! Аз имах една Е30 (бомбон :mhihi: ) и си я пре..х по този начин, със спортното окачване. Понеже си поръчах двата бара пък те не дойдоха, аз обаче продължих да си карам така и се появиха луфтове по един пръст от двете страни на предния капак и калниците... на края го продадох :bcry:

тройката няма нищо общо с петицата,тя е в пъти по слаба,5ицатаще се разчекне ако е някой изгнил гроб,тази кола има окачване като на камион.

Назад към E34