КРАЙ С МОЯТА ЕПОПЕЯ С 525тдс- ПРОДАВАМ Я ....МОЖЕ И БАРТЕР

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 05 Мар 2008, 22:36

Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 06 Мар 2008, 18:33

Адаш ти вси4ко и направи на тая кола и накрая се предаваш.Ускорението и е супер(Гледах клип4ето)и сега не си слу4ил на демферна и си мислиш,4е тази кола не е за тебе,имаш здраво купе,здраво ока4ване здрав мотор,незнам аз на твое място бих се замислил.Ще ти дам пример с мене-с4упих скорости,смених им вси4ко и накрая се оказа турбината(мн.пари)взимам други(втора ръка),ка4вам ги на колата и пак не тръгват,тука използвам слу4ая на благодаря на Бисер ''фена'',които ме свърза с 4овек на място,направих от 2кутии една здрава и това е бавареца хвър4и.Не искам да ти се бъркам в решението просто мисля,4е много хора сме стигали до твоята ситуация

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 06 Мар 2008, 19:18

Всички сме минали по тоя път, който не е минал значи му предстой.
Неизкам да пророкувам, но ако искаш колата ти да е изправна и да знаеш, че няма да те остави на пътя - трябва да инвестираш.
Пък и с счупена демпферна шайба ли ще я даваш?
Шпонкте ли се начупиха, какво и се счупи?
Така и така искаш да я продаваш - купи и една шайба поне да е изрядна, ако я стегнеш ще можеш да й вземеш парите.
Пък току - виж пак си се влюбил ;)
Не те врънкаме просто логично е щом продаваш кола, стегни я и така я дай, иначе нали знаеш "ама тя не е в движениеееее..... , аз откъде да съм сигуреееен .... "

Предишна

Назад към E34