Масло Midland

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Масло Midland

Мнение от member313 » 26 Яну 2008, 18:09

Колеги, днес налях ново масълце на двигателя Midland 10W40 - Швейцарско производство - синтетика.
Пускам тази тема защото има много качествеени масла, които не са масови в БГ, а масовите са обекти на фалшификация.
Вносители са "Костадинов Груп": http://www.midland.bg/
Много изчетох по въпроса за маслата за 6-цилиндровите БМВ-та, ама имаше какви ли не отзиви за Castrol, Mobil, и Motul, а някои колеги във форума препоръчват Midland, Magnol и др. Цената му беше 10лв за литър бутилирано, смяната + зануляването на място в сервиза им - 5лв + 5лв филтър. Колата сега си мърка като котарак :) Ще споделя впечатления като го покарам повечко (вносителя му предписва 10к км).

Във форума на Мерцедес имаше постове дори за българските масла Lubrica (http://www.lubrica.com/products.php?type=1), които отговарят на изискванията на коли като нашите и са супер евтини. Нека и други колеги споделят опита си с различни масла, които заслужават доверие и нямат "двойници" на нашия пазар. Това ни влияе положително и на портфейла и на колите в крайна сметка :D
Последна промяна member313 на 26 Яну 2008, 20:16, променена общо 1 път
"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Мнение от E34PSH » 26 Яну 2008, 18:58

Нещо рекламка май .... :uups:, на катинар ми мяза ...

Потребител
Аватар

Мнение от member313 » 26 Яну 2008, 20:04

Рекламка си ти :mhihi:

Нямам нищо общо с преставителите на Midland или Lubrica, клиент съм като повечето читатели на форума. Чети внимателно (преди да пишеш) - още нямам впечатления от работата на посочените масла! Освен това второто ако имах впечатления бих го рекламирал само защото е българско и никой не може да ме упрекне за това :) За съжаление такива нямам.

П.С.
Темата във форума на Мерцедес е следната: http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... rica&st=30
"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 29 Яну 2008, 11:49

И аз последно сложих от него. Един приятел ми го препоръча (ама той с дизел :mhihi: ). Ами аз съм доволен, не че усещам особена разлика, ама обикновено като запаля сутринта и по-бързо или направо веднага ми се маха звука от хидравличните клапани. Това, което сложих аз обаче е 10-50 , пак пълна синтетика 18лв литъра :).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 725tds & E65 4.5i
Мечтае да кара: ALPINA B12

ре

Мнение от DjElien » 28 Фев 2008, 0:11

Колеги аз си карам то бая време с Това масло даже и мотора си карам с Мидланд и съм доволен..... :lol:
BMW....ТОВА Е РЕЛИГИЯ.....

Назад към E34