Плафони при краката???? Какво е това?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 05 Фев 2008, 12:08

далече си иначе щях да ти помогна ;)

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 05 Фев 2008, 12:30

Zubcho написа:Аз си мисля да монтирам някъде в корите над краката на пасажера и шофера. Хем да не се виждат хем да светят. Ако някой мисли, че може да ги монтира като на Е32 да пише. Даже ако от Е32 плафоните стават да дириме направо такива плафони и да монтираме :)

Ако си решил да слагаш други не като на Е32 сложи такива каквато е в жабката хем лесно ще се монтира хем ще е малка и няма да се вижда хем и нова не е скъпа 5лв в дару ;) само кабелите трябва да си прекараш.Ей ти ме зариби да зема и аз да сложа само да не запаля колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 05 Фев 2008, 16:50

the_gate написа:далече си иначе щях да ти помогна ;)

Че ти да не си сложил такива плафони от е32 и да си трайкаш??

Поговорих с 1 приятел. Той има задните плафони дето са само с 1 крушка. Ще ми ги даде, но ме подсети за 1 нещо. Дали релето ще издържи на още 2 крушки и съпротивлението на кабелите? И от къде тръгват тези кабели да не ги пускам от горния плафон ами да ги подхвана някъде под таблото. Я някой който е в час с тоците и схемите за е34 да погледне ел. схемата и да каже кои са кабелите след релето за плафона да знам какво да търся. Иначе само правя по 1 дупка в корите дето са над педалите и слагам плафона да ми свети като отварям вратата или като светвам централния плафон. Ако стане работата ще направя пълно ръководство със снимки. ОБЕЩАВАМ.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 05 Фев 2008, 16:57

ми нема проблем да ги сложиш с едно отделно реленце да спиш спокойно ;)
Изображение

Аватар

Мнение от dinozab » 05 Фев 2008, 17:21

Stanchev написа:ми нема проблем да ги сложиш с едно отделно реленце да спиш спокойно ;)

Не може ли да сложи на горните плафони по-слаби крушки и пак същат работа :mhihi: :mhihi: :mhihi: Може и червени фенери да разпъне вътре и направо Мулен руж ще стане :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Фев 2008, 22:12

остъйте ги тия плафони,я разправете ко става с лубрикантите :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 05 Фев 2008, 22:17

pavlin_e30 написа:остъйте ги тия плафони,я разправете ко става с лубрикантите :roll:
да сменинм името на темата например -Лубрикантите и появата на хлъзгави участъци насред лятото :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 05 Фев 2008, 23:42

Я не се ебавайте в темата ми ами кажете неможе ли от е32 да се вземат плафоните и да се сложат на е34. Плафоните които са в краката имам предвид. А за лубрикантите ще говорим като осъществим проекта. При снимките от монтажа обещавам 1 крем нивея да снимам в колата осветен :mhihi:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аватар

Мнение от dinozab » 22 Фев 2008, 11:56

Я кажете къде е тоя модул къде оправлява плафоните да гаснат със закъснение :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 22 Фев 2008, 16:57

Зад седаликите ще да е. Може и от комфорт модула да е управлението. Всъщност аз нямам такива екстри като забавено гаснене на плафоните. Ти да не би да имаш???????

Аватар

Мнение от dinozab » 22 Фев 2008, 17:55

Zubcho написа:Зад седаликите ще да е. Може и от комфорт модула да е управлението. Всъщност аз нямам такива екстри като забавено гаснене на плафоните. Ти да не би да имаш???????

Че коя Е34-ка няма бре кат ключа ти е изваден от таблото като затвориш вратата да не би да ти гасне веднага осветлението ако е така то ще е егати пръчката твойта кола :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dan4o_ » 22 Фев 2008, 17:59

dinozab написа:
Zubcho написа:Зад седаликите ще да е. Може и от комфорт модула да е управлението. Всъщност аз нямам такива екстри като забавено гаснене на плафоните. Ти да не би да имаш???????

Че коя Е34-ка няма бре кат ключа ти е изваден от таблото като затвориш вратата да не би да ти гасне веднага осветлението ако е така то ще е егати пръчката твойта кола :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: плафоните имат 3 степени ... могат да се нагласят дали да се изключва със закъснение като извадиш ключа и затвориш вратата и там другите нз как са
кефя се на мъже

Предишна

Назад към E34