Плафони при краката???? Какво е това?
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Zubcho написа:Аз си мисля да монтирам някъде в корите над краката на пасажера и шофера. Хем да не се виждат хем да светят. Ако някой мисли, че може да ги монтира като на Е32 да пише. Даже ако от Е32 плафоните стават да дириме направо такива плафони и да монтираме
Ако си решил да слагаш други не като на Е32 сложи такива каквато е в жабката хем лесно ще се монтира хем ще е малка и няма да се вижда хем и нова не е скъпа 5лв в дару

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
the_gate написа:далече си иначе щях да ти помогна
Че ти да не си сложил такива плафони от е32 и да си трайкаш??
Поговорих с 1 приятел. Той има задните плафони дето са само с 1 крушка. Ще ми ги даде, но ме подсети за 1 нещо. Дали релето ще издържи на още 2 крушки и съпротивлението на кабелите? И от къде тръгват тези кабели да не ги пускам от горния плафон ами да ги подхвана някъде под таблото. Я някой който е в час с тоците и схемите за е34 да погледне ел. схемата и да каже кои са кабелите след релето за плафона да знам какво да търся. Иначе само правя по 1 дупка в корите дето са над педалите и слагам плафона да ми свети като отварям вратата или като светвам централния плафон. Ако стане работата ще направя пълно ръководство със снимки. ОБЕЩАВАМ.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- dinozab
-
-
Stanchev написа:ми нема проблем да ги сложиш с едно отделно реленце да спиш спокойно
Не може ли да сложи на горните плафони по-слаби крушки и пак същат работа

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
остъйте ги тия плафони,я разправете ко става с лубрикантите 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
да сменинм името на темата например -Лубрикантите и появата на хлъзгави участъци насред лятотоpavlin_e30 написа:остъйте ги тия плафони,я разправете ко става с лубрикантите

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Я не се ебавайте в темата ми ами кажете неможе ли от е32 да се вземат плафоните и да се сложат на е34. Плафоните които са в краката имам предвид. А за лубрикантите ще говорим като осъществим проекта. При снимките от монтажа обещавам 1 крем нивея да снимам в колата осветен 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- dinozab
-
-
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Зад седаликите ще да е. Може и от комфорт модула да е управлението. Всъщност аз нямам такива екстри като забавено гаснене на плафоните. Ти да не би да имаш???????
- dinozab
-
-
Zubcho написа:Зад седаликите ще да е. Може и от комфорт модула да е управлението. Всъщност аз нямам такива екстри като забавено гаснене на плафоните. Ти да не би да имаш???????
Че коя Е34-ка няма бре кат ключа ти е изваден от таблото като затвориш вратата да не би да ти гасне веднага осветлението ако е така то ще е егати пръчката твойта кола

dinozab написа:Zubcho написа:Зад седаликите ще да е. Може и от комфорт модула да е управлението. Всъщност аз нямам такива екстри като забавено гаснене на плафоните. Ти да не би да имаш???????
Че коя Е34-ка няма бре кат ключа ти е изваден от таблото като затвориш вратата да не би да ти гасне веднага осветлението ако е така то ще е егати пръчката твойта кола![]()
![]()

кефя се на мъже
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2