e34 или е36
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Абе аз му бях отговорил на тоя младеж - Сатанин40 в една тема, ама модовете са я затрили. Сатанин4ооо - ти пиле пак провокираш разправии, като казваш, че е34 била незнам каква си... абе ти да не си от форума на опел или някой голфаджия и да идваш сега тука и да скарваш хората? Следващия път, като се изкажеш зле за е34 без конкретна аргументация - факти, статистика и всичко необходимо зада ти е стойностно мнението може и да бъдеш нахранен, щото търпението и добрия тон се изчерпват. Моля модовете да затрият темата, както направихте преди 2-3 седмици с подобна тема и след изказване на въпросния Сатанин4о. Ти кой клас си, бе момче? нямаш ли уроци за учене? Айде бегай да си играеш - семкар! 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Верно тая тема стана караница кое е по яко Е36 или Е34...Стига глупости бе хора...Това е тъпо...Двете коли имат различна концепция...Едната е спортен седан/купе другата е лимузина със спортен характер..Няма сравнение...За повратливостта и маневреността на Е34 с амд-то нещо няма да можем се разберем...Е34 е поне едни гърди напред пред почти всички в класа си...А за стабилност и усещане на пътя...Ела ще те кача на мойта да видиш как се усеща...Сигурен съм че Е36та ти е доста по мека...Става въпрос за М окачване със пружини Айбах Профешънъл ( черни не някви цветни и се мерят с точки не цветове ).... Усещаш дори прашинките на пътя...Влизаш в завой със 150км/ч ( с омаслен преден амортисьор ) където твойта кола ще поднесе 200% съм сигурен...Отиди мой човек на 4ти километър кръговото...Пробвай да направиш една врътка със 120км/ч ама ме извикай да залагам кое ще отнесеш спирките,ОПЕТ-а или Орифлейм...
Така че тия коли са с различни настройки според клиента който ги е поръчал...Двете коли са страшни просто, но тук идва въпроса вече кой какво иска... Един иска голяма кола друг малка и още по-спортна...Това е положението...Различни клиенти, различни коли...За всеки влак си има пътници...А тая тема няма ли се махне най-накрая че дразни ЯКО!!!Бати тъпизма...Тоя който я е пуснал незнае кво иска а пуснал тема...Глупости !
Така че тия коли са с различни настройки според клиента който ги е поръчал...Двете коли са страшни просто, но тук идва въпроса вече кой какво иска... Един иска голяма кола друг малка и още по-спортна...Това е положението...Различни клиенти, различни коли...За всеки влак си има пътници...А тая тема няма ли се махне най-накрая че дразни ЯКО!!!Бати тъпизма...Тоя който я е пуснал незнае кво иска а пуснал тема...Глупости !

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Съгласен съм, SaSo - но кажи ми какви и е спортното на Е36 тогава, нали ти сам го каза - влизаш с ебати скоростта, аз с 2 пъти по-малка няма да успея. Щото "кораба" (ах как мразя тази категоризация, все ендо че говорим за S класа, а не за баварец) си е доста по-стабилен и не излита от завоя при някаква неравност/хлъзгавост. Има и един друг момент - ако си хвърлил торба с пари за окачване и т.н. вече става друго, говоря за масово срещаната колана улицата. Ако ще сравняваме, да сравняваме стандартни окачвания. А темата не е чак толкова лоша, защото и аз примерно не съм абсолютно сигурен какво искам - искам добър баварец, но още не мога да попадна на правилния.
Марто за последен път ти казвам, че въпросната гробница я искам за проект, тоест няколко месеца лятото в канала да си имам занимание и да се кефя няколко дни в месеца с нея, тъй, че ще ми върши работа, няма да си взема Е30 за всекидневна кола вече.
Марто за последен път ти казвам, че въпросната гробница я искам за проект, тоест няколко месеца лятото в канала да си имам занимание и да се кефя няколко дни в месеца с нея, тъй, че ще ми върши работа, няма да си взема Е30 за всекидневна кола вече.
BMW only!
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Svetlio.Angelov написа:Абе аз му бях отговорил на тоя младеж - Сатанин40 в една тема, ама модовете са я затрили. Сатанин4ооо - ти пиле пак провокираш разправии, като казваш, че е34 била незнам каква си... абе ти да не си от форума на опел или някой голфаджия и да идваш сега тука и да скарваш хората? Следващия път, като се изкажеш зле за е34 без конкретна аргументация - факти, статистика и всичко необходимо зада ти е стойностно мнението може и да бъдеш нахранен, щото търпението и добрия тон се изчерпват. Моля модовете да затрият темата, както направихте преди 2-3 седмици с подобна тема и след изказване на въпросния Сатанин4о. Ти кой клас си, бе момче? нямаш ли уроци за учене? Айде бегай да си играеш - семкар!
Абе еи смрадлив гъз космясал,къв ти опел форум,къф голфаджия уе путак насран,на 18 съм и карам на баща ми 328-цата,и написах че е 36 е доста по добро от тоя гурел е 34 20 годишни прогнили гробници и таралясници
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Satanans4o написа:Svetlio.Angelov написа:Абе аз му бях отговорил на тоя младеж - Сатанин40 в една тема, ама модовете са я затрили. Сатанин4ооо - ти пиле пак провокираш разправии, като казваш, че е34 била незнам каква си... абе ти да не си от форума на опел или някой голфаджия и да идваш сега тука и да скарваш хората? Следващия път, като се изкажеш зле за е34 без конкретна аргументация - факти, статистика и всичко необходимо зада ти е стойностно мнението може и да бъдеш нахранен, щото търпението и добрия тон се изчерпват. Моля модовете да затрият темата, както направихте преди 2-3 седмици с подобна тема и след изказване на въпросния Сатанин4о. Ти кой клас си, бе момче? нямаш ли уроци за учене? Айде бегай да си играеш - семкар!
Абе еи смрадлив гъз космясал,къв ти опел форум,къф голфаджия уе путак насран,на 18 съм и карам на баща ми 328-цата,и написах че е 36 е доста по добро от тоя гурел е 34 20 годишни прогнили гробници и таралясници
Сатанин4о ли си - къв си... избърши си жълтото около устата, прочети малко литература и тогава говори за автомобили и като спреш да караш на тати колата, тогава ще говориш... а за пъстрия ти език - ти може да си на 18, ама акъла и възпитанието ти са като за 8 годишен. Освен да обиждаш без да познаваш хората, освен да се изказваш некомпетентно и освен да спамиш друго не правиш... Я си виж мненията - на колко човека си дал съвет, на колко човека си помогнал в този форум? Келеме! Аре бегай!
Моля Модовете да вземат отношение - обиди и такъв тон са недопустими във форума на любимата марка!
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Satanans4o написа:Svetlio.Angelov написа:Абе аз му бях отговорил на тоя младеж - Сатанин40 в една тема, ама модовете са я затрили. Сатанин4ооо - ти пиле пак провокираш разправии, като казваш, че е34 била незнам каква си... абе ти да не си от форума на опел или някой голфаджия и да идваш сега тука и да скарваш хората? Следващия път, като се изкажеш зле за е34 без конкретна аргументация - факти, статистика и всичко необходимо зада ти е стойностно мнението може и да бъдеш нахранен, щото търпението и добрия тон се изчерпват. Моля модовете да затрият темата, както направихте преди 2-3 седмици с подобна тема и след изказване на въпросния Сатанин4о. Ти кой клас си, бе момче? нямаш ли уроци за учене? Айде бегай да си играеш - семкар!
Незнам за какви 328-ци говориш но езика ти е като на бесен голфаджия

Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
Satanans4o написа:
[/quote] Абе еи смрадлив гъз космясал ... уе путак насран,на 18 съм и карам на баща ми 328-цата... тоя гурел е 34 20 годишни прогнили гробници и таралясници [/quote]
Смех....
Леле как липсва един колега сега тукааааа - Закс му казват - така ще те нахрани, че 2 седмици само вода ще пиеш...

[/quote] Абе еи смрадлив гъз космясал ... уе путак насран,на 18 съм и карам на баща ми 328-цата... тоя гурел е 34 20 годишни прогнили гробници и таралясници [/quote]
Смех....

Леле как липсва един колега сега тукааааа - Закс му казват - така ще те нахрани, че 2 седмици само вода ще пиеш...

Последна промяна Svetlio.Angelov на 25 Яну 2008, 16:51, променена общо 1 път
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
тъй искам да попитам ако Е36 няма дигитален климатроник а е със климатик с врътките... как да я накарам да духа отвсякъде
като има едно въртящо ама не може отвсякъде като на Е34 с плъзгачите... това за мен е голям минус при Е36 друго голям минус са тия барабанни задни спирачки
при Е34 всички модели са дискови
иии още много неща в които Е34 превъзмохда 3-ките

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4