Ей това трябва да се види от всеки истински фен!!!
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
_65536_kb_sec_ написа:ми светльо влизай в Е32 тима
аз отдавна съм във филмите със Е32 - просто адската кола е това
минимум електроника максимум здравина и комфорт същата работа като Е34![]()
![]()
![]()
Мисля да е е38 следващата... мисля, мисля и все още не мога да го измисля... май ще продавам жената....

Честно, за мен най-най-най-най ама най е алпина на е38...
_65536_kb_sec_ аз отдавна съм в Е32 с душата си... а с разума съм в Е38..., е в реалнпостта съм в е34, ама за минута не съжалявам, че го имам...

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а намери си тогава читава Е38-ца, на която освен това и акциза да имаш пари да платиш и да е различна от 725тдс.
тоя филм се постига с адски много пари.
просто факта е че са адски скъпи за поддръжка ама истинска поддръжка
за това пък Е32 предлага същия комфорт без навигацията и ТВ-то което пък е поправимо
, на нормални цени и поддръжка
ПС извинявам се за оффтопика
за това пък Е32 предлага същия комфорт без навигацията и ТВ-то което пък е поправимо

ПС извинявам се за оффтопика

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги,аз какво да кажа,като interlagos ми даде една вечер на сбирката на ЕКОто да карам изстребителя нагоре до Бояна ,където си правим гонките и където я съдрах от обороти
Първа - газ не разбрах кога свърши на 8500 ,звука е .... нямам думи ,оттам втора,туп - трета -туп - четвърта леле 200 км/ч там където аз правя 140 ,писък от оборотите като някое Ферари
Спирачки-и-и-и
5 пъти поклон до земята
Колкото излита от старт ,два пъти повече спира
От отрицателното ускорение имах чувството ,че ми се доспа ,явно кръвта в мозъка се измести цялата отпред
Ако не бяха коланите щяхме неминуемо да си забием главите в челното стъкло
М5-цата е уникално бърз автомобил,не само за масата си и размерите си ... Инжинерно изкуство на великите инжинери на Моторспорт
Возиш се бавно,нищо не се чува и чувства в колата ,всичко е плавно като в лимузина и в следващия момент дадох газ до долу - мотора писан,колата стана твърда,на S5 режим толкова твърдо и бързо превключва ,че удара в дифа е смразяващ
Като никоя друга кола возещите се отзад чувстват бомба под задните си части,бруталната мощ която се изсипва мълниеносно отзад в комбинация с твърдото окачване в този момент ви кара да си мислите ,че колата отзад ще се пръсне на хиляди парчета
The Boss и Lucky крещяха в захлас
Няма такава кола
Георги Пенчев

Първа - газ не разбрах кога свърши на 8500 ,звука е .... нямам думи ,оттам втора,туп - трета -туп - четвърта леле 200 км/ч там където аз правя 140 ,писък от оборотите като някое Ферари

Спирачки-и-и-и

От отрицателното ускорение имах чувството ,че ми се доспа ,явно кръвта в мозъка се измести цялата отпред

М5-цата е уникално бърз автомобил,не само за масата си и размерите си ... Инжинерно изкуство на великите инжинери на Моторспорт

The Boss и Lucky крещяха в захлас

Няма такава кола

Георги Пенчев
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
[quote="_65536_kb_sec_"]а намери си тогава читава Е38-ца, на която освен това и акциза да имаш пари да платиш и да е различна от 725тдс.
, на нормални цени и поддръжка
ПС извинявам се за оффтопика[/quote
Може и да си прав, но Е38 си остава колата мечта за мен. Наскоро имаше една в обявите 750-ка - 3 дни ми тракаха зъбите като я зърнах за първи път... Нечовешка кола
Пенчев - ще има какво да разправяш на внуците си! Благородно ти завиждам - макар, че завист не е точната дума - по-скоро искрено ти се радвам...

ПС извинявам се за оффтопика[/quote
Може и да си прав, но Е38 си остава колата мечта за мен. Наскоро имаше една в обявите 750-ка - 3 дни ми тракаха зъбите като я зърнах за първи път... Нечовешка кола
Пенчев - ще има какво да разправяш на внуците си! Благородно ти завиждам - макар, че завист не е точната дума - по-скоро искрено ти се радвам...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
еми Е38 та е38
М5 е няма такава бегалка
ама все пак нещо съм станал като пенсионер - даи ми лимузина да се возя
за тва Е32 от БГландия, хем акциза по дяволите, хем коне под капака хем комфорт, хем и душата в рая, хем и евтинко и за купуване и поддръжка
М5 е няма такава бегалка

ама все пак нещо съм станал като пенсионер - даи ми лимузина да се возя

за тва Е32 от БГландия, хем акциза по дяволите, хем коне под капака хем комфорт, хем и душата в рая, хем и евтинко и за купуване и поддръжка

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2