една споделена история

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 14 Яну 2008, 17:25

В закона пише - перефразирам "водача е длъжен да кара със скорост, съобразена с пътната обстановка" - това може да означава 1,2,20км
Не се пробвай

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 14 Яну 2008, 19:15

а в такъв случай аз трвбвали да се съобразявам с държавата, че тя не се съобразява с мен и това не е по въпрос само за автомобили и пътища, най-прясното е с осигуровките, аз съм със спряни права тък като живея в чужбина и не съм си ги плащал (тук), там съм изряден, трябвало да платя глоба 100 -200 лева за да ги въстановят и става двойно осигуряване, пък нали сме в ЕС вече.
sorry че се отколноих от темата ама до кога ще траем, вече наближават 20 години преход.
А и благодарение на едни ваши колеги все още съм с книжка, признавам бях винове, ама не ми писаха акт (самоголбих се), вярно и те семейства имат, ама докато е така, все ще има п.шлямета (кат мен) да ги дават по телевизията в централните емисии (вече карам по-разумно, нарадвах се на колата :mhihi: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 14 Яну 2008, 19:37

metatron написа:
bobi_maxo написа:И мен ме е яд, ама нищо неможе да се оправи, НИЩО!
Ето днес във в."24 часа" пише, че искат да направят така че когато си без винетка да ти взимат талона и докато не си платиш не ти го връщат!
Както казва един приятел: "Когато държавата тръгне срещу теб, нищо не можеш да направиш!"

едно "?" не сме ли ние държата и тези дето да си оправяме бакйите, ко да кажа небях кой знае колко голям, но си спомня 1997 зимата и масовите стачки, вижте ги гърците един да не е доволен синдикат и всички на вън, уж за един ден аме те го изкарат цяла седмица, пък и пооправят нещо, не е кат наще "седянки" :mhihi:
Та мисълта ми е докога все ще обвиняваме някой, а няма да намерим решение сами, по един или друг начин :)

Ето ти тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=64161
Само да ти кажа, НИЩО НЕ СТАНА!
Айде със здраве и си стачкувай!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 14 Яну 2008, 21:31

от опит глава не боли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 14 Яну 2008, 23:40

Почти съм убеден, че от тоя опит ще боли - нищо няма да постигнеш освен автогол ......... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 15 Яну 2008, 0:07

това е че аз сега имам и друга алтернатива, само ме е яд за хората тук дето тарпят и как се живее с тия заплати и пенсии, да може да са ги вдигнали малко, ама не са повишени само те. С две думи може да сме в европа, по документи, ама сме бая по-балечко в действителност.
и пак се извинявам ако засегна някой ама това е моята болка. Идва края на месеца и пак заминавам, а познатите ми остават да "живеят" тук :roll: :roll: :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 15 Яну 2008, 0:44

Няма засегнах - не засегнах дано поне парите са добри ;)
Кофти е, че на мн. хора им се налага да бягат от Родината, за да изкарат някой лев ама тва е ........ оцеляване

Предишна

Назад към E34