525 tds
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
525 tds
Зздравейте момчета ,
реших да мина от Е30 на Е34 , намерих няколко автомобила в гермния и искам да ви помоля , ако може да ми дадете акъл какво да гледам , къде да го гледам , как да го тествам , да не взема да си купя някои дарак ,4е вече нямам място в двора:)
Ще бъда иключително благодарен на всеки който ме посуветва нещо , все пак вие имате най-точни наблюдения върху 525 тдс:)
реших да мина от Е30 на Е34 , намерих няколко автомобила в гермния и искам да ви помоля , ако може да ми дадете акъл какво да гледам , къде да го гледам , как да го тествам , да не взема да си купя някои дарак ,4е вече нямам място в двора:)
Ще бъда иключително благодарен на всеки който ме посуветва нещо , все пак вие имате най-точни наблюдения върху 525 тдс:)
Всичко под 200 hp е цъкалка.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
3ХХ,
Въпроса ти е много комплексен.... Ако е за ТДС - освен външния вид и цялото състояние на автомобила, виж дали надуват маркучи, виж дали има топъл старт, виж колко много теми има за е34 тдс само като използваш търсачката. Само в този подфорум има поне 10...
Успех и да се похвалиш!!!
айде със здраве!
Въпроса ти е много комплексен.... Ако е за ТДС - освен външния вид и цялото състояние на автомобила, виж дали надуват маркучи, виж дали има топъл старт, виж колко много теми има за е34 тдс само като използваш търсачката. Само в този подфорум има поне 10...
Успех и да се похвалиш!!!
айде със здраве!
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
ТДС са е съпер кола и едновременно разглезена к**ва.
Ако единпат и хванеш цаката ще те слуша но докато я научиш на това ще постопиш доста нерви.
Ако единпат и хванеш цаката ще те слуша но докато я научиш на това ще постопиш доста нерви.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
ludia написа:ТДС са е съпер кола и едновременно разглезена к**ва.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
В подобна на твоята тема бях писал подробно какво да гледаш разтърси се с търсачката и намери излианията ми
И да знаеш, че беше скоро писаното. Най много на 2 седмици.
Айде успех.

Айде успех.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
6 мнения
• Страница 1 от 1