Може ли по бъбрека да се съди за годината?
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
То че трябва да се гледа ясно. Все пак никой не си намира парите на пътя. Вярно че никога не можеш да знаеш на 100% но поне да се знае колкото може повече. А за моята поне знам че няма големи удари щото колкото и да е добър майстора пак си личи. Като щях да я къпувам от сутринта до вечерта беше в сервиза. Видях само че има преден ляв калник сменян и някой пластмаси. Ма за толкоз годишна кола прецених че е много добреSaSo написа:slavianko написа:Е баце що пък непременно трябва да е удрянаSaSo написа:Колата ако е 95та година и е с новия бъбрек задължително просто...Почва да се монтира във всички коли от началото на 94та година... 93та година се монтира малкия бъбрек но огледалата са малките като на Е36.... Кажи му на човека че ако не ти даде да видиш ВИН-а значи спираш да говориш изобщо за купуване на колата, поради простата причина че ако наистина по ВИН тая кола е 95та ,а е със старите бъбреци значи е имала челен удар... Просто на 100%.... Внимавай с тая кола и то много... Не ти го казвам само аз...На мен пък ако ми падне от някъде капаче малко по на далаверка и смятай че съм я ъпгреднал моята веднага. Това значи ли че като я продавам тряба да е имала челен удар???
Ама виж кво пише пича... Че колата е 95та година а е с тесен бъбрек... Ще си смениш ли големия бъбрек за малък... Мисля че рядко се получава освен в случаите на челно цункане... Иначе тоя човек щом неще да му даде ВИН на колата смятай за какво иде реч...
А иначе за 525и като твоя мотор трябва да се гледа яко... Че попаднахме на едно което тука се коментираше и беше няма ти казвам къв леш... Беше въртяна по таван дори... Да не говорим че цялата кола беше извън геометрия... Иначе колата на външен вид е страшна... Това само между другото де.. Не казвам че нещо и има на твойта ( и да чукнем на дърво нищо да и няма де )....
Има много коли които изглеждат ОК ама са яко трошляци... За мойта съм супер доволен до сега... Купих я без да съм я виждал дори... Просто знаех от къде идва и в какво състояние идва... Но такива изпадащи коли от някъде си се гледат обстойно че незнаеш кво е правено по колата...Все пак говорим за кола на доста години....

Пък прав си да от голям бъбрек на малък никой не би се хвърлил. Освен ако не е бил закъсал за бензин и да реши да изкара някой лев

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аве друго си е големияSaSo написа:За кво ти е ве... Мене Е34 по ме кефи с малкия бъбрек честно казано...

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
rdvr_burgas написа:Големия бъбрек е бил слаган първоначално на V8 моторите(530 и 540) още от 1992! Мисля, че в края на 94 става сериен и за всички 518-киСериозно мисля, че колата от снимката е от последните - вижте и праговете - лакирани са в цвета на колата!
Моята като е 12.95 слязла от конвейра не са й лакирани праговете ами са си черни. 100% че не са пипани. Сигурен съм щото съм гледал колата под лупа

1- големия бъбрек и променения преден капак та да съответства с бъбрека.
2- по-малки и аеродинамични огледала

3- втори еърбег за пасажера до шофера.
4- нов волан идентичен с този на Е39 без бутоните за управление на музиката и скоростта.

Ако много държиш мога да ти дам снимки.
Най лесния начин да познаеш коя година е колата е като видиш етикетите на коланите, предни или задни. На тях пише година на производство. Ако ги няма тези етикети има и др. начини. Освен VIN кода имам предвид.
Успех с покупката и ходи на диагностика задължително!
И още нещо ако видиш измит двигател си ходи направо. Това е моя съвет. Мойта като я купувах имаше само прах по двигателя и нито грам масълце

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Svetlio.Angelov написа:Моята е 94 Април и е с големия бъбрек, новите странични огледала и така...
Сори за офтопика, ама BMWFan, само като го гледам тоя от снимката под името ти и искам да съм зъболекар...
Точно тогава е границата

Мойта е също в този месец ,но е с малкия бъбрек, новите огледала ,но стария волан и един еърбег

Георги Пенчев
- dani boy
- Потребител
-
- Кара: Bmw 520i e34
- Мечтае да кара: Bmw e38
Мочета,да ви кажа,че на мен е34-ките независимо от това дали са с голям или с малък бъбрек все си ми харесват! За мен е важно колата да е здрава и стегната,за да мога да съм сигурен,че няма да ме остави някъде по пътищата.
С прискърбие трябва да ви споделя,че по време на моите огледи за някой читав Баварец все повече се заглеждам и установявам колко много неграмотни простаци и турбо-гъзета(кухи лейки ако щете) са си купили е34! Тия човекоподобни само срамят модела и марката!!!!
Благодаря ви за помоща. Приятно съм изненадан от мненията които сте пуснали. Мислех си,че никой няма да обърне внимание на 19 годишен хлапак.
С прискърбие трябва да ви споделя,че по време на моите огледи за някой читав Баварец все повече се заглеждам и установявам колко много неграмотни простаци и турбо-гъзета(кухи лейки ако щете) са си купили е34! Тия човекоподобни само срамят модела и марката!!!!
Благодаря ви за помоща. Приятно съм изненадан от мненията които сте пуснали. Мислех си,че никой няма да обърне внимание на 19 годишен хлапак.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
dani boy написа:Мочета,да ви кажа,че на мен е34-ките независимо от това дали са с голям или с малък бъбрек все си ми харесват! За мен е важно колата да е здрава и стегната,за да мога да съм сигурен,че няма да ме остави някъде по пътищата.
Те не са знаели, че си на 19г.

Шегувам се нали затва сме тук кой с каквото може да помага

- dani boy
- Потребител
-
- Кара: Bmw 520i e34
- Мечтае да кара: Bmw e38
Re: Може ли по бъбрека да се съди за годината?
dani boy написа:Здравейте казвам се Данчо на 19 години съм.Карам BMW 520i , което е на баща ми. Дядо Мраз реши да ми подари лично мое. Харесал съм си едно, но ми се струва,че годината не съответства на колата. Информацията ми е че е Май 1995 година , но е с малкия бъбрек. От коя година започва да се монтира големия бъбрек? Срещам различни мнения, че е от Май месец 1994.Според Вас информацията ми вярна ли е? Предварително благодаря.
Знаеха...

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2