не духа като хората
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
не духа като хората
става въпрос за е34 м50. Парното от пасажерската страна духа само студено. Можете ли да нахвърляте малко вариянти от какво може да е, понеже нямам опит с е34 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- стан
- старши ентусиаст
-
не намерих... и аз много се дразня като се пускат тъпи теми в , но като не съм я виждал въобще как изглежда е много трудно да не казвам невъзможно ориентирането. та... може ли линк 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, отпред в двигателния отсег има едно клапанно тяло,което разпределя топлото/студеното на лява и дясна страна на купето
Когато на единия клапан се скъса гуменото маншонче, започва да влиза охладителна течност в бобинката и клапанчето остава отворено - духа постоянно топло .В твоят случай то е блокирало на затворено,явно има прекъснат проводник към въпросната бобинка и тя не може да избута клапанчето за да започне да навлиза охладителна течност в радиаторчето на парното.
Пробвал съм да възстановявам такова маншонче,но просто не успях.
неотдавна си купих целия блок,нов оригинален срещу 300 лв и сега температурата в купето я регулирам със супер прецизност и за двете страни на купето
няма по-голямо удоволствие от това за зиморничав човек като мен
Георги Пенчев

Пробвал съм да възстановявам такова маншонче,но просто не успях.
неотдавна си купих целия блок,нов оригинален срещу 300 лв и сега температурата в купето я регулирам със супер прецизност и за двете страни на купето

Георги Пенчев
- стан
- старши ентусиаст
-
[quote="Penchev"]Колега, отпред в двигателния отсег има едно клапанно тяло,което разпределя топлото/студеното на лява и дясна страна на купето
Когато на единия клапан се скъса гуменото маншонче, започва да влиза охладителна течност в бобинката и клапанчето остава отворено - духа постоянно топло .В твоят случай то е блокирало на затворено,явно има прекъснат проводник към въпросната бобинка и тя не може да избута клапанчето за да започне да навлиза охладителна течност в радиаторчето на парното. при абсолютно същите симптоми пък при мен бе проблема в управлението/климатроник/ 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
7 мнения
• Страница 1 от 1