Малко помощ за М51 325

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 04 Яну 2008, 15:27

Дани,замалко да не се разберем тъкмо щях да сядам да плача,че пак ме е налегнал някой проблем.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Луд,огледай си помпата,напръскай буксата,отиди дай някой лев за подемник и искай да ти погледнат колата отдолу как са тампоните и после ще се изяснят работите

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Franio » 04 Яну 2008, 16:07

Да не те плаша,но и според мене плочка на ГНП.При мен правеше така.В началото малко после все повече.Накрая като пусна два консуматора и изключа от скорост колата гасне.Една добра новина от мен поне.В края на месеца тия помпи ще са върнати в производство и следователно новите резервни части за тях ще са на доста по ниски цени от сега(в момента плочката на помпата е 890 лева).

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 04 Яну 2008, 16:55

Като по4истиш буксата я подсуши добре.Не разбрах на НЕУТРАЛНА пак ли ти падат оборотите при вкл.вси4ки консуматори?Ако падат се свържи с колегата гълъб дивия,маи му се намира някоя пло4ка

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 04 Яну 2008, 21:13

ivan. написа:Като по4истиш буксата я подсуши добре.Не разбрах на НЕУТРАЛНА пак ли ти падат оборотите при вкл.вси4ки консуматори?Ако падат се свържи с колегата гълъб дивия,маи му се намира някоя пло4ка

Од днеска почти него прави много леко, предимно като спирам от 5 до 0 км. раско и оборотите падат за секунда и докато загрее.
Но като дам на неутрална и пусна всичко а ма всичко на голямото ИБЦ ми показва че динамото ми е на 6 .
зарежда с 14 а и няма никакво притреперване на НЕУТРАЛНА.
Утре ще узчистя клемата (вече знам къде е) и ще пиша пак.
Благодарен съм че има фенове на е34 защото ако разчитах на Е36......

Предишна

Назад към E34