Разхода на 525тдс и често срещани проблеми.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Яну 2008, 22:23

що? мойто старото М50 точно така беше заседнал термостата ;) и до ден днешен си го кара, нито гарнитура е сменял, нито глава, тестове за СО2 е минала успешно и т.н. ;)
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Яну 2008, 22:27

Stanchev написа:що? мойто старото М50 точно така беше заседнал термостата ;) и до ден днешен си го кара, нито гарнитура е сменял, нито глава, тестове за СО2 е минала успешно и т.н. ;)
Шанс Станчев-чисто и просто ШАНС :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 03 Яну 2008, 22:28

Stanchev написа:пак не е задължително ;) може да е блокирал термостат, блокирал клапан на капачката :winky:
не го плаши така човека, нека я прекара през сервиз да му измерят газовете в охладителната система ;)

Абе писал съм му да ходи в Дару и да му я чекнат, ако нещо много му хареса и е с твърди маркучи :)

А и мисля, че ако е блокирал термостат или ще прегрява или няма да иска да загрее :), но хайде да не спорим. Аз съм му писал какво да гледа най-напред, пък ако толкова му хареса някоя да я закара в Дару Кар (мръсна дума за някои колеги) или да помоли някой от форума да я погледне. Ако бях аз щях да се консултирам със Zvetiko щото ми е съгражданин :) или с dinozab или stambo_81dg и след това щях да я мина през Дару кар и още някъде. За съжаление като купувах моята нямах възможност да я разкарвам по диагностики, а и не си бях писал с никой от курифеите тука. :D

Поздравявам всички запалени буревестници и кратунковци и им благодаря за помощта която са ми оказвали със своите мнения и съвети.

Е34 FOREVER :driving: :guitarist: :have one: :lalala: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Предишна

Назад към E34