И аз си счупих задната броня
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
И аз си счупих задната броня
Здравейте, и аз си счупих задната броня, както един колега в тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=64385&highlight=%E7%E0%E4%ED%E0+%E1%F0%EE%ED%FF
И аз я закачих на един бордюр и като тръгвах и се е счупила по същия начин - точно от дясната страна. И сега съм направил и някой снимчици, за да ми кажете дали частите са същите като в горепосочената тема, защото не живея в София и мисля сестра ми да ги купи от Дару.
Сега и парктроника като включа задната пищи постоянно без да спре, все едно съм доближил до последната му степен и съм на 20см от препядствие.
По надолу ще видите и една снимка и на един маркуч, който е измъкнат и нямам идея как се е измъкнал и за какво служи. Ако може някой съвет, ако имате идея за какво е и как да го вкарам.
Мисля да разглабям цялата броня, така че ака някой ие писал стъпк апо стъпка как става ще ви помоля да ми дадете линк.
Това са отчупените парчета:
Най-лявото е било закрепено за купето, а другите две за бронята
Това е снимка на бронята:
Това са снимки на този маркуч:

И аз я закачих на един бордюр и като тръгвах и се е счупила по същия начин - точно от дясната страна. И сега съм направил и някой снимчици, за да ми кажете дали частите са същите като в горепосочената тема, защото не живея в София и мисля сестра ми да ги купи от Дару.
Справка за част
Номенклатурен номер : 51121944543
Описание : ДЪРЖАЧ
Ед.цена (с ДДС) : 14.14 BGL
Няма наличност
Номенклатурен номер : 51111944551
Описание : ПЛЪЗГАЧ БРОНЯ
Ед.цена (с ДДС) : 8.96 BGL
Има наличност
Сега и парктроника като включа задната пищи постоянно без да спре, все едно съм доближил до последната му степен и съм на 20см от препядствие.
По надолу ще видите и една снимка и на един маркуч, който е измъкнат и нямам идея как се е измъкнал и за какво служи. Ако може някой съвет, ако имате идея за какво е и как да го вкарам.
Мисля да разглабям цялата броня, така че ака някой ие писал стъпк апо стъпка как става ще ви помоля да ми дадете линк.
Това са отчупените парчета:
Най-лявото е било закрепено за купето, а другите две за бронята

Това е снимка на бронята:

Това са снимки на този маркуч:

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Маркуча би трябвало да е един от трите отдушника на резервоара.
Ако можеш го закачи,ако ли не - не пречи на движението

- piNky
- младши ентусиаст
-
Wenzy написа:Маркуча би трябвало да е един от трите отдушника на резервоара.
Благодаря за бързия отговор.
Къде се закача? Тя горната част е закачена май за резервоара, а долната просто както се вижда то снимката виси във въздуха. Мен ме съмняваше това да не е нещо на парктроника.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Аз ти казах би трябвало да е ...... снимката не е мн ясна
Ако е тръбичката на отдушника в долния край трябва да е като камбанка обърната на обратно
Закача се на гърлото на резервоара - къде точно ще видиш като влезеш в канала
Ако е тръбичката на отдушника в долния край трябва да е като камбанка обърната на обратно
Закача се на гърлото на резервоара - къде точно ще видиш като влезеш в канала

- piNky
- младши ентусиаст
-
Благодаря. Мислех си, че ще се рамзина без канал, ама явно няма да стане ... то и това отвратителното време ... 

- piNky
- младши ентусиаст
-
Видях, че това са частите - имаше снимка в интернет.
Сега само ме притеснява свалянето на бронята, защото имам и парктроник ... да не взема да скъсам някой кабел, ако вече не съм го направил. Това долу, като че ли не е като камбанка, а като обикновена букса.
Сега само ме притеснява свалянето на бронята, защото имам и парктроник ... да не взема да скъсам някой кабел, ако вече не съм го направил. Това долу, като че ли не е като камбанка, а като обикновена букса.

6 мнения
• Страница 1 от 1