Въпрос към DINOZAB,WENZY,IVAN.,ZVETIKO и др. TDS-джий;)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 10 Дек 2007, 22:50

:mhihi: по-внимателската я карай!Във форума иди-ела ама гледай някъде другаде да не сбъркаш,че ....... :mhihi:
Е ко да прая Ванка и аз душа нося :lol:
Дайте някоя снимка на автопилотя и ако е налесно къде е монтиран.

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 10 Дек 2007, 22:57

Wenzy написа::mhihi: по-внимателската я карай!Във форума иди-ела ама гледай някъде другаде да не сбъркаш,че ....... :mhihi:
наи-лесния е с гласова команда,мадама шофер а ти навигатор-ако не възприема поне няма да се 4удиш как се 4истат грешките :mhihi:

Аватар

Мнение от ivan. » 10 Дек 2007, 22:58

Wenzy написа::mhihi: по-внимателската я карай!Във форума иди-ела ама гледай някъде другаде да не сбъркаш,че ....... :mhihi:
наи-лесния е с гласова команда,мадама шофер а ти навигатор-ако не възприема поне няма да се 4удиш как се 4истат грешките :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 10 Дек 2007, 23:06

Тя системата фрашкана с грешки то няма читене това нещо :mhihi:
Мислиш ли,че ще оставя жена зад волана ееее само една девойка на 8-ми ама тя защото искаше да "сменя скоростите" :lol:
Какво да ги правиш ......... пък и аз жентълмен

Аватар

Мнение от ivan. » 10 Дек 2007, 23:08

Wenzy написа:Тя системата фрашкана с грешки то няма читене това нещо :mhihi:
Мислиш ли,че ще оставя жена зад волана ееее само една девойка на 8-ми ама тя защото искаше да "сменя скоростите" :lol:
една де една,то за пове4е ...пилоти място няма :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 10 Дек 2007, 23:15

ivan. написа:
Wenzy написа:Тя системата фрашкана с грешки то няма читене това нещо :mhihi:
една де една,то за пове4е ...пилоти място няма :mhihi:

Абе няма място ама ако изчака може да се разберем нещо :mhihi: :mhihi: Айде стига,че Гошката ще се кара.
Ти да не се пил :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 12 Дек 2007, 8:44

Младежи,твърдо съм решен да си сваля дюзите и да ги закарам на стенд - щото тва на нищо не прилича вече. :(
Освен че като запаля и докато ми е на високи обороти колата(студена) пуши бяло и леко попрекъсва отвреме навреме и хвърля нафта през ауспуха и...и...и.. ами забелязох,че даже и като я форсирам по мъжката и и колата ми става най-дългата кола в Добрич + 2м. пушилка от суровата нафта.
Лично яз очаквам да стане с вертикално излитане,но ще дискутираме резултатите по късно ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 16 Дек 2007, 0:17

Брей в София майсторите съвсем се оливат с цените май ???
На мен във Варна смяната ми излезе 150 с центровката което си мислех че е много скъпо(така и се оказва след като харча е 12.86 за гарнитурите) но в София се оливат определено. В оторизирания сервиз на БМВ "Варна Карс" ми казаха 350-400лв какво говорим за 600-700 направо нямам думи.Интересно ми е в Дару дали ще кажат по-ниска цена от кварталните спецове. За няколко часа работа така да ти смъкват кожата.
За другите не знам ама който си чете форума редовно доста парички спестява от "сложни" и "скъпоструващи" ремонти, дето с малко инструмент и логика сам си ги бориш без проблеми. Аз така си смених едни чипове за дългите светлини -2 бр. по 7 лв бройката като ми бяха обявили че ще трябва да сменям светлинния модул - около 650-700лв.Къде са 14 къде са 700лв. И всичко беше написано в една тема - само да ти се чете.
Безпроблемно каране на жена ти пожелавам и много се кефя на бързата реакция на колегите от форума.
Доста кончета в един обор.
Изображение

Предишна

Назад към E34