за маслото в мотора?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 27 Ное 2007, 0:51

rdvr_burgas написа:Забелязъл съм, че уж еднакви масла (10W40) мАторЯ ги пипа различно. В това отношение съм доволен от АЦ Делко, но пък с него сутрин повдигачите изтракват за около 3 - 4 секунди :( Дайте предложение за масълце дето да не чувам ТДС характерни звуци сутрин :mhihi: :mhihi: :mhihi: , пък и да не го лапка ламята :lol: :lol: :lol:

Бе незнам аз карам са с Мотул 6100 някъде преди около 1500км го смених направо съм много доволен... Пенчев ми го препоръча и съм меко казано доволен... Преди това съм карал с 4100 на мотул... Ама и мойте повдигачи имаха характерен звук на ТДС първите 3-4сек... Преди това съм карал с ТХТ ( 5В30 миля беше ) ама оригинално и беше върха ( като мотула ) ама харчеше доста около 3л на смяна...Предо това пък с Кастол Формула РС 0В30или40 и то оригинално и него го ядеше яко....Дори последно с ТХТто ми прикапа от към капака на картера...Опрай се де... Са имам унас гарниура нова на Елринг :mhihi: :mhihi: седи си я гледам... :mhihi: Та според мене това харчене не е много нормално.... :mhihi: Вземи отиди при бат Кольо той ше каже за кво иде реч... :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е-34/90-ти набор
Мечтае да кара: па нещо такова....ама по-як и на вид,и на мотор!!

........

Мнение от pumukal » 27 Ное 2007, 17:06

ми май натам съм тръгнал.....щото аспуха не е мазен,може и гарнитурата на главата да е,днес я измих,и утре ще погледна!!!
не е грешно да си поискаш-грешно е да ти откажат!!!!нека не бъдем грешници!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 27 Ное 2007, 17:37

SaSo написа:
rdvr_burgas написа:Забелязъл съм, че уж еднакви масла (10W40) мАторЯ ги пипа различно. В това отношение съм доволен от АЦ Делко, но пък с него сутрин повдигачите изтракват за около 3 - 4 секунди :( Дайте предложение за масълце дето да не чувам ТДС характерни звуци сутрин :mhihi: :mhihi: :mhihi: , пък и да не го лапка ламята :lol: :lol: :lol:

Бе незнам аз карам са с Мотул 6100 някъде преди около 1500км го смених направо съм много доволен... Пенчев ми го препоръча и съм меко казано доволен... Преди това съм карал с 4100 на мотул... Ама и мойте повдигачи имаха характерен звук на ТДС първите 3-4сек... Преди това съм карал с ТХТ ( 5В30 миля беше ) ама оригинално и беше върха ( като мотула ) ама харчеше доста около 3л на смяна...Предо това пък с Кастол Формула РС 0В30или40 и то оригинално и него го ядеше яко....Дори последно с ТХТто ми прикапа от към капака на картера...Опрай се де... Са имам унас гарниура нова на Елринг :mhihi: :mhihi: седи си я гледам... :mhihi: Та според мене това харчене не е много нормално.... :mhihi: Вземи отиди при бат Кольо той ше каже за кво иде реч... :mhihi:
И за мен МОТУЛ-чето си е най доброто ;) И аз карам сега с 10/40 6100 обаче и на мен ми го хапва в повечко и мисля да сменям с 15/50 6100 и да видим как ще е :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 520i » 27 Ное 2007, 18:07

аз пък карам с арал делфи налижно 20В50 ама съм с М20Б20 и ми бута от 8000 нагоре.
BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!

Предишна

Назад към E34