за маслото в мотора?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
rdvr_burgas написа:Забелязъл съм, че уж еднакви масла (10W40) мАторЯ ги пипа различно. В това отношение съм доволен от АЦ Делко, но пък с него сутрин повдигачите изтракват за около 3 - 4 секундиДайте предложение за масълце дето да не чувам ТДС характерни звуци сутрин
![]()
![]()
, пък и да не го лапка ламята
![]()
![]()
Бе незнам аз карам са с Мотул 6100 някъде преди около 1500км го смених направо съм много доволен... Пенчев ми го препоръча и съм меко казано доволен... Преди това съм карал с 4100 на мотул... Ама и мойте повдигачи имаха характерен звук на ТДС първите 3-4сек... Преди това съм карал с ТХТ ( 5В30 миля беше ) ама оригинално и беше върха ( като мотула ) ама харчеше доста около 3л на смяна...Предо това пък с Кастол Формула РС 0В30или40 и то оригинално и него го ядеше яко....Дори последно с ТХТто ми прикапа от към капака на картера...Опрай се де... Са имам унас гарниура нова на Елринг

- pumukal
- Потребител
-
- Кара: е-34/90-ти набор
- Мечтае да кара: па нещо такова....ама по-як и на вид,и на мотор!!
........
ми май натам съм тръгнал.....щото аспуха не е мазен,може и гарнитурата на главата да е,днес я измих,и утре ще погледна!!!
не е грешно да си поискаш-грешно е да ти откажат!!!!нека не бъдем грешници!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
И за мен МОТУЛ-чето си е най добротоSaSo написа:rdvr_burgas написа:Забелязъл съм, че уж еднакви масла (10W40) мАторЯ ги пипа различно. В това отношение съм доволен от АЦ Делко, но пък с него сутрин повдигачите изтракват за около 3 - 4 секундиДайте предложение за масълце дето да не чувам ТДС характерни звуци сутрин
![]()
![]()
, пък и да не го лапка ламята
![]()
![]()
Бе незнам аз карам са с Мотул 6100 някъде преди около 1500км го смених направо съм много доволен... Пенчев ми го препоръча и съм меко казано доволен... Преди това съм карал с 4100 на мотул... Ама и мойте повдигачи имаха характерен звук на ТДС първите 3-4сек... Преди това съм карал с ТХТ ( 5В30 миля беше ) ама оригинално и беше върха ( като мотула ) ама харчеше доста около 3л на смяна...Предо това пък с Кастол Формула РС 0В30или40 и то оригинално и него го ядеше яко....Дори последно с ТХТто ми прикапа от към капака на картера...Опрай се де... Са имам унас гарниура нова на Елринг![]()
седи си я гледам...
Та според мене това харчене не е много нормално....
Вземи отиди при бат Кольо той ше каже за кво иде реч...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2