до колегите с тдс
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
до колегите с тдс
колеги , искам да си измия отсега в коша ,който е под казан4ето за хидравликата , тъй като от тея марку4и постоянно сълзят и вси4ко е станало мазало , та въпроса ми е има ли опасност да стане от водоструйката няква бела , трабва ли да увия нещо за да го предпазя от водата , и струва ми се в последно време 4е намирисва от някъде на нафта .гледах преди малко около помпата , дюзите вси4ко на първо 4етене е сухо, давайте съвети
Re: до колегите с тдс
те4е ти от пробката на горивния филтер-нов.няма проблем да я измиеш-завии динамотоJANI написа:колеги , искам да си измия отсега в коша ,който е под казан4ето за хидравликата , тъй като от тея марку4и постоянно сълзят и вси4ко е станало мазало , та въпроса ми е има ли опасност да стане от водоструйката няква бела , трабва ли да увия нещо за да го предпазя от водата , и струва ми се в последно време 4е намирисва от някъде на нафта .гледах преди малко около помпата , дюзите вси4ко на първо 4етене е сухо, давайте съвети
до колегите с тдс
И аз съм с тоя проблем не се притеснявай само завий динамото.Аз вече съм го мил веднъж!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: до колегите с тдс
JANI написа:колеги , искам да си измия отсега в коша ,който е под казан4ето за хидравликата , тъй като от тея марку4и постоянно сълзят и вси4ко е станало мазало , та въпроса ми е има ли опасност да стане от водоструйката няква бела , трабва ли да увия нещо за да го предпазя от водата , и струва ми се в последно време 4е намирисва от някъде на нафта .гледах преди малко около помпата , дюзите вси4ко на първо 4етене е сухо, давайте съвети
Маниги тия пароструйки да не ти отнесат нещо от колата

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
ами не съм виждал досега сух маркуч на хидравлика. но ако не тече а само е омазнено няма проблем. и друго светещ от чистота двигател ме навявя на мисълта че колата е след голям ремонт.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
6 мнения
• Страница 1 от 1