до колегите с тдс

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

до колегите с тдс

Мнение от JANI » 23 Ное 2007, 19:53

колеги , искам да си измия отсега в коша ,който е под казан4ето за хидравликата , тъй като от тея марку4и постоянно сълзят и вси4ко е станало мазало , та въпроса ми е има ли опасност да стане от водоструйката няква бела , трабва ли да увия нещо за да го предпазя от водата , и струва ми се в последно време 4е намирисва от някъде на нафта .гледах преди малко около помпата , дюзите вси4ко на първо 4етене е сухо, давайте съвети

Аватар
Кара: E34

Re: до колегите с тдс

Мнение от ivan. » 23 Ное 2007, 19:58

JANI написа:колеги , искам да си измия отсега в коша ,който е под казан4ето за хидравликата , тъй като от тея марку4и постоянно сълзят и вси4ко е станало мазало , та въпроса ми е има ли опасност да стане от водоструйката няква бела , трабва ли да увия нещо за да го предпазя от водата , и струва ми се в последно време 4е намирисва от някъде на нафта .гледах преди малко около помпата , дюзите вси4ко на първо 4етене е сухо, давайте съвети
те4е ти от пробката на горивния филтер-нов.няма проблем да я измиеш-завии динамото

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 23 Ное 2007, 20:08

аха ама не е май от филтъра защото първо него се сетих да пипна ама утре на светло пак ще видя

Аватар

до колегите с тдс

Мнение от sandokan » 23 Ное 2007, 23:24

И аз съм с тоя проблем не се притеснявай само завий динамото.Аз вече съм го мил веднъж!

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Re: до колегите с тдс

Мнение от dinozab » 24 Ное 2007, 9:48

JANI написа:колеги , искам да си измия отсега в коша ,който е под казан4ето за хидравликата , тъй като от тея марку4и постоянно сълзят и вси4ко е станало мазало , та въпроса ми е има ли опасност да стане от водоструйката няква бела , трабва ли да увия нещо за да го предпазя от водата , и струва ми се в последно време 4е намирисва от някъде на нафта .гледах преди малко около помпата , дюзите вси4ко на първо 4етене е сухо, давайте съвети

Маниги тия пароструйки да не ти отнесат нещо от колата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Купуваш си един обезмаслител за 5лв. пръскаш дето ти е гнаста и поливаш после леко с топла водица и всичко е кото ново :have one: :have one: :have one: :have one:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 26 Ное 2007, 22:32

ами не съм виждал досега сух маркуч на хидравлика. но ако не тече а само е омазнено няма проблем. и друго светещ от чистота двигател ме навявя на мисълта че колата е след голям ремонт.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Назад към E34