Дюзата, дали да я пипам.
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Дюзата, дали да я пипам.
Взех си (докара ми един "приятел") едно 525 ТДС септември и вече 3000км му навъртиах обаче още в началото видях че нещо изпуска ( омазва ) дюзата с кабелче ( умна ли незнам как се нарича) и се чудя дали да не би да не е стегната достатачно и затова да испуска. Та въпроса ми е дали да отида да ми я стегнат някаде или да си карам така? Много малко изпуска за цял ден каране да насълзи една две капки. То и аз да си я стегна ама нямам динамометричен ключ и ме е страх да не скъсам резба или там да не се прецакам нещо.
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
- Dragon4e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 3.0d 01г.
- Мечтае да кара: Вече го кара
аз имам същия проблем и също си мислех че е от резбата и трябва затягане,но се оказа/при много добро оглегждане/,че сълзи от бакелита на кабела.нафтата избива много незабелязано и подлъгва от къде идва теча
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Може и от тази дифтунка да е. Те са медни доколкото съм запознат и като се стегнат веднъж докато са нови държът но ако някой преди тебе е сменял дюза и не ги е сменил и тях и така сълзят. Аз като сменях главата на моята и не ги смених с нови и те протекоха
После си врътнах една кушия наново като ги смених този път с нови и се оправи. 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
7 мнения
• Страница 1 от 1