липсват релета
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Според мен , тия от Дару нещо са се изказали неподготвени
Абсурд е да сложиш релета от Е34 ,тая година ,в която е твойта кола ,без оглед на екстри и да не си тръгне всичко
Изобщо не вярвай на тия глупави приказки ,аз разбирам да са изскубали конзолата на която се редят релетата и предпазителите и да трябва да слагаш друга ,примерно от първите Е34-ки та да има проблем
Георги Пенчев

Абсурд е да сложиш релета от Е34 ,тая година ,в която е твойта кола ,без оглед на екстри и да не си тръгне всичко

Изобщо не вярвай на тия глупави приказки ,аз разбирам да са изскубали конзолата на която се редят релетата и предпазителите и да трябва да слагаш друга ,примерно от първите Е34-ки та да има проблем

Георги Пенчев
липсват релета
На мен ми се стори не само невероятно а и доста смешно,че в такъв сервиз нямат никаква информация за това.Разбирам някои жичкачия да не знае точно за тоя модел кви релета са,ама в специализиран сервиз.Нямам думи.Проблема е,че днес ги търсих по номерата,които колегата ivan. ми прати но засега няма резултат
Един познат,които се занимава с части ми препоръча Вари 2000 на Оборище.Казами,че там са свестни момчетата и ще ми обърнат внимание.Та понеделник ще ходя до там.Ма нещо мн греди почнах да целя напоследик,та не съм голям оптимист 

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Колега и моето е същото ако ти трябва още информация дай ми мейла си и утре ще ти пратя снимки и номерата на релетата 

НАСЛУКА
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
GALAB_DAIWA написа:Колега и моето е същото ако ти трябва още информация дай ми мейла си и утре ще ти пратя снимки и номерата на релетата
Даваи набързо с фотото-пращаи снимките на човека и се хващай,че бая работа те чака

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2