липсват релета

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

липсват релета

Мнение от su4ma » 24 Ное 2007, 14:06

Точно така.Само таблото светва и до там.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Ное 2007, 21:14

Според мен , тия от Дару нещо са се изказали неподготвени :!:
Абсурд е да сложиш релета от Е34 ,тая година ,в която е твойта кола ,без оглед на екстри и да не си тръгне всичко :!: :!: :!:

Изобщо не вярвай на тия глупави приказки ,аз разбирам да са изскубали конзолата на която се редят релетата и предпазителите и да трябва да слагаш друга ,примерно от първите Е34-ки та да има проблем ;)

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

липсват релета

Мнение от su4ma » 24 Ное 2007, 22:30

На мен ми се стори не само невероятно а и доста смешно,че в такъв сервиз нямат никаква информация за това.Разбирам някои жичкачия да не знае точно за тоя модел кви релета са,ама в специализиран сервиз.Нямам думи.Проблема е,че днес ги търсих по номерата,които колегата ivan. ми прати но засега няма резултат :( Един познат,които се занимава с части ми препоръча Вари 2000 на Оборище.Казами,че там са свестни момчетата и ще ми обърнат внимание.Та понеделник ще ходя до там.Ма нещо мн греди почнах да целя напоследик,та не съм голям оптимист :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 24 Ное 2007, 23:35

Колега и моето е същото ако ти трябва още информация дай ми мейла си и утре ще ти пратя снимки и номерата на релетата :welcome:
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 25 Ное 2007, 5:29

GALAB_DAIWA написа:Колега и моето е същото ако ти трябва още информация дай ми мейла си и утре ще ти пратя снимки и номерата на релетата :welcome:

Даваи набързо с фотото-пращаи снимките на човека и се хващай,че бая работа те чака :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 25 Ное 2007, 22:12

Братле пуснах ти ги на мейла че тука не знам как :yes:
НАСЛУКА

Предишна

Назад към E34