Един въпрос за променливо захранване....

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 20 Ное 2007, 17:24

dinozab написа:
Pavlinius написа:Като е запалена колата не работи ли радиото и светлините и без акумулатор ? Според мен е ремъка е хлабав и не върти динамото както трябва.

Тогава ще му мъждука лампата на акумалатора.Проверил ли си тоя големия бушон 80А на плюсовия кабел от акумолатара :?:

Мне ... не съм го проверявал.. Но забелязвам че ми се променя напрежението очевидно... Като подам газ и парното почва да работи по-силно примерно... Таблото също свети леко по слабо ... Лампичките в купето сякаш леко трептят... Незнам вече се видях в чудо...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Ное 2007, 19:19

SaSo написа:... Но забелязвам че ми се променя напрежението очевидно... Като подам газ и парното почва да работи по-силно примерно... Таблото също свети леко по слабо ... Лампичките в купето сякаш леко трептят...

А регулатора на напрежението (той е интегриран в блока с изправителя и четките)

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 20 Ное 2007, 20:02

tsb_bg написа:
SaSo написа:... Но забелязвам че ми се променя напрежението очевидно... Като подам газ и парното почва да работи по-силно примерно... Таблото също свети леко по слабо ... Лампичките в купето сякаш леко трептят...

от регулатора пак би трябвало да свети лампата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 20 Ное 2007, 20:14

ivan. написа:
tsb_bg написа:

от регулатора пак би трябвало да свети лампата

Абсолютно не си прав :!:
Аз бях с пре.бан регулатор и всички лампи беха дискотека :lol: и не ми светна никога лампа акумулатор....Е светна като свалих ремъка......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 20 Ное 2007, 22:31

Саше, знаеш процедурата с акумулатора :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А относно това, което каза Пенчев за 85 амперчасовия акумулатор въобще не съм съгласен.....оригинално от BMW слагат на 520i/525i 65Ah акумулатори :!: Няма никакъв смисъл, това да не е някой ТДС :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 21 Ное 2007, 0:48

ТДС-а направо ще го глътне тва 85Ачасовото акумулаторче - аз съм със 100,а го дават даже 105Ah.

Предишна

Назад към E34