Един въпрос за променливо захранване....
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
dinozab написа:Pavlinius написа:Като е запалена колата не работи ли радиото и светлините и без акумулатор ? Според мен е ремъка е хлабав и не върти динамото както трябва.
Тогава ще му мъждука лампата на акумалатора.Проверил ли си тоя големия бушон 80А на плюсовия кабел от акумолатара
Мне ... не съм го проверявал.. Но забелязвам че ми се променя напрежението очевидно... Като подам газ и парното почва да работи по-силно примерно... Таблото също свети леко по слабо ... Лампичките в купето сякаш леко трептят... Незнам вече се видях в чудо...
от регулатора пак би трябвало да свети лампатаtsb_bg написа:SaSo написа:... Но забелязвам че ми се променя напрежението очевидно... Като подам газ и парното почва да работи по-силно примерно... Таблото също свети леко по слабо ... Лампичките в купето сякаш леко трептят...
А регулатора на напрежението (той е интегриран в блока с изправителя и четките)
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
ivan. написа:от регулатора пак би трябвало да свети лампатаtsb_bg написа:SaSo написа:... Но забелязвам че ми се променя напрежението очевидно... Като подам газ и парното почва да работи по-силно примерно... Таблото също свети леко по слабо ... Лампичките в купето сякаш леко трептят...
А регулатора на напрежението (той е интегриран в блока с изправителя и четките)
Абсолютно не си прав

Аз бях с пре.бан регулатор и всички лампи беха дискотека

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Саше, знаеш процедурата с акумулатора
А относно това, което каза Пенчев за 85 амперчасовия акумулатор въобще не съм съгласен.....оригинално от BMW слагат на 520i/525i 65Ah акумулатори
Няма никакъв смисъл, това да не е някой ТДС 

А относно това, което каза Пенчев за 85 амперчасовия акумулатор въобще не съм съгласен.....оригинално от BMW слагат на 520i/525i 65Ah акумулатори

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2