Невероятно,но факт(до каращите дизел)
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
те вси4ките са подвити в края,то става ако пистите са здрави и нервите на 4овека,които се захваща да извади 4етеца -4етките се правятMaverik написа:Не ми изглеждаше подвита,а малко по дълга от останалите.Те са доста финни незнам възможно ли е да се бъзикат.Апък и ТД си го взехме от Австрия и в БГ е карано само от баща ми и после от мен и нищо не сме правили по помпата.А в Австрия невярвам някой да се е занимавал с това ама знае ли човек

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Колега,да прав си подвити са леко. А знаеш ли как да разбера дали пистите са здрави?Аз ги позачистих на тази от тдс-а гледах ги и ми се виждат равномерно износени докъм средата явно защото това е най-използвания диапазон от обороти или незнам,нагоре са по тъмни на цвят.Несъм гледал под лупа как стоят нещата тогава може да се изяснят някой неща.
Не ги 4исти с нищо,те са на графитна основа и се протъркват,не мести 4етеца върху тях на сухо,налеи малко масло върху тях и мръдни 4етеца от краи до краи и ще си проли4и дали са износени(оставя разли4на следа от маслото);друдия на4ин е следния-зака4аш старата пло4ка на буксата на колата,даваш контакт,4етеца трябва да реагира моментално(и стои в другия краи за 15-20сек.)после пак се връща,ако не реагира,натисти го леко отгоре(4етеца)и ако реагира,поради натискането (затвори веригата на пистите)зна4и са здрави.Така как го описваш пло4ката ти е здрава,само леко натисни пластините там където са закрепени за 4етеца,за да дават хубава верига.Само внимаваи да не ги подвиеш много 4е лесно се 4упят.Ако не те затруднява ка4и снимки.Пистите също може да станат,ако имаш приятел златар с познания по електроникаMaverik написа:Колега,да прав си подвити са леко. А знаеш ли как да разбера дали пистите са здрави?Аз ги позачистих на тази от тдс-а гледах ги и ми се виждат равномерно износени докъм средата явно защото това е най-използвания диапазон от обороти или незнам,нагоре са по тъмни на цвят.Несъм гледал под лупа как стоят нещата тогава може да се изяснят някой неща.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2