Въпрос за ремонт на авт. скоростна кутия?
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
dinozab написа:zvetiko написа:Тая букса,една зима ми се беше откачила от много сняг,та и знам номерата.Добре ,че майстора е бил свестен и не ти е наговорил глупости ,за да ти вземе парите.
Де я тая букса бре че ми стана интересно![]()
![]()
аз като сменях маслото видях една букса горе-долу по средата на скоростната кутия - от лявата страна ама дали е тя била проблема

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
BMW5820iA написа:dinozab написа:zvetiko написа:Тая букса,една зима ми се беше откачила от много сняг,та и знам номерата.Добре ,че майстора е бил свестен и не ти е наговорил глупости ,за да ти вземе парите.
Де я тая букса бре че ми стана интересно![]()
![]()
аз като сменях маслото видях една букса горе-долу по средата на скоростната кутия - от лявата страна ама дали е тя била проблема
Тенкю баба

колега ще споделиш ли каква е била при4ината за вклю4ването на аварииния режим?в буксата ли е бил проблема?BMW5820iA написа:явно zvetiko е бил прав щото майстора днес се обади и каза 4е на колата нищо и нямало ....![]()
пробвал я е два-три пъти и без проблем....
ама говорихме по тел и неможах да разбера какво точно е правил по-колата..
грешката записана в компа била: "лоша връзка между
двигателя и скоростната кутия" и предполагам че се е дължала на някоя окислена букса.
щото сега колата върви перфектно .... и дано да си остане така и за напред...
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
ivan. написа:колега ще споделиш ли каква е била при4ината за вклю4ването на аварииния режим?в буксата ли е бил проблема?BMW5820iA написа:явно zvetiko е бил прав щото майстора днес се обади и каза 4е на колата нищо и нямало ....![]()
пробвал я е два-три пъти и без проблем....
ама говорихме по тел и неможах да разбера какво точно е правил по-колата..
грешката записана в компа била: "лоша връзка между
двигателя и скоростната кутия" и предполагам че се е дължала на някоя окислена букса.
щото сега колата върви перфектно .... и дано да си остане така и за напред...
ами незнам каква е била причината защото неможах да говоря с майстора.
като отидох да си вземам колата само помощника му беше там и той ми каза че не е запознат с ремонтите по моята кола и не знае какво и е било - и че майстора му е казал само да ми даде ключовете и толкова.

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3