Две в едно

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Две в едно

Мнение от vvch » 01 Сеп 2007, 2:34

Значи да споделите по два въпроса.Мнения и препоръки споделям всякакви.
1-во;
Почна да препатква.За втори път ми го прави.Първия път беше на две преки от нас и като стигнах го загасих и запалих пак и нема грижи.А ся го гасих и ходих да се разправям ,ама тва по-долу по темата,и не се оправи.И по пътя към нас някъде около 10-тина километра са тва ,ту се оправя ту се скапва.А иначе е некво като прекъсване и не върви.Отзад съм с неква гадна ручалка и като се сговняса направо си се чува плякане.Абе умрех и от срам и от яд.Мисля си за бобина ама ту да работи , ту да не работи...
А са по другата тема;
Ходих да се разправям,че дигнали на жена ми колата (паяка де) от площад народно събрание,а тя си била платила синя зона.
И ся полицая вика че по докладната била спряла извън маркировката за синя зона и е била на платното на ул.Аксаков.И сигурно е прав ама пък и жена не мое да е толкова тъпа.Бил се обадил дежурния полицай от там да дойде паяк.Не показаха снимки а и не ходих да видя кво е положението щото са там са само коли ,къде ше видиш маркировка.И остана единствения вариант другите коли,които са били около нея да са бегали и нейната да е останала самотна някъде по средата на пътя.Ама в седем вечерта да се е освободило там не ми се вярва.А тя милата в 2.00 часа си тръгва от работа и хоп-няма я колата :uups: !
Давайте съвети за обжалването ,а па ако незнаете поне да си попсуваме тука.
А и да не забравите за 1-ия въпрос. :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 02 Сеп 2007, 16:35

Е ся и гледах лулите.Две за смяна,че са много зле и дупката за свещта на 6-ти цилиндър пълна догоре :!: :bcry: :shock: :censored: с вода! Подсуших и запалих да поработи и май тече от гарнитурата на капака на клапаните.Дано да е тва да не е по-лошо.Ама утре първо до ДЗИ и след тва ше го мисля.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Сеп 2007, 16:51

Лулите са ти проблема и там където е текло...
Та ако не го смениш нали знае... там къде е текло, пак ще тече :mhihi:

За обжалването пишеш, че такова нещо не е имало и е редно за да защитят тезата си, паяка или катаджията да предоставят нужните доказателства!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 02 Сеп 2007, 17:28

Е аз днеска викам да видя кои са за смяна ,че да ги оправя,а то кво излезе.Ама докато не загрее си работи екстра и така мотора.Е почти екстра де.Утре след ДЗИ отивам да сменям гарнитура и лули.
А за акта ,тя и жена ми не знае точно къде е била колата,ама до НАЙ имало два реда маркировка само че втория ред свършвал по-навътре от първия и некви е такива,ма тя не е сигурна.Та ше се обжалва май само за спорта.Даже не съм сигурен дали ние сме прави или КАТ-аджиите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Сеп 2007, 17:39

Няма значение кой прав и кой не е, ти обжалвай :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 02 Сеп 2007, 17:42

///peter написа:Няма значение кой прав и кой не е, ти обжалвай :)

Еми ще обжалвам.Тя милата си спряла ,платила си синя зона а паяка я вдига.Аз питам полицая що той вика "ми колегата дето е дежурен на кръстовището ни се е обадил".Верно че не ходих да видя а разчитам на разказа на жена ми ,ама и полицая вика ,че там нямало знаци а само маркировка.

Потребител
Аватар

Мнение от иончев » 02 Сеп 2007, 18:38

колега обжалвай до поседна инстанция,ама си намери двама свидетела за пред съда,че в съда ще ти трябват,двама трима колкото повече по добре ама да са ти сигурни,щото в съда кат ги викнат тез полицаи едва ли ще помят за ко става въпрос и с един стабилен адвокат ще ги разбиеш и пак няма да им пуснеш аванта
ВСИЧКО Е В ПЪЛЕН ХАОС,САМО ПРЕСТЪПНОСТТА Е ОРГАНИЗИРАНА. http://nocorr.mvr.bg/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 02 Сеп 2007, 21:28

Ебати бозата стана тая тема.Верно си е две в едно- много недобра комбинация.
Са да пиша за БМВ-то:гледам в реалоема чертежа на главата и нищо не разбирам.И се чуда откъде ще е тая вода при свеща бе д*ба.Щото ако е гарнитура на капака както ми се видя днеска къде па там чак на капака на клапаните ше минава тая вода.И така ,седя си ,мисля си и лееко настръхвам,щото откъм финанси не съм много добре ,а като ида при Али веднага ще каже да сваляме главата.И оттам кат се почне едни повдигачи ,едни клапани и кой знае още кво.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 02 Сеп 2007, 21:39

Видях решението в Е 36 току що :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 03 Сеп 2007, 4:17

Колега аз скоро сменях гарнитурата на капака на клапаните... Обаче мойта хвърляше масло в гнездата на свещите... Тя вода няма логика да е там ... Иначе цялата работа ми излезе 130лв мисля гарнитура + 6лули... Гарнитурата задължително оригинална и като ти я слагат да има силикон... Лулите си ги взех Беру и съм доволен... Макар да излиза с Бреми от завода...

Ако си на газ между другото е опасно да го оставиш тоя проблем... Мойта не беше правила грам проблем на газ 40 000км и от това го направи... Е сега си е супер ама трябва да се държи запалителната система в перфектно състояние...
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 03 Сеп 2007, 10:47

vvch написа:Видях решението в Е 36 току що :lalala:

Бравос :winky: Е, що не сподели барем кво е?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 03 Сеп 2007, 11:03

SaSo написа:Колега аз скоро сменях гарнитурата на капака на клапаните... Обаче мойта хвърляше масло в гнездата на свещите... Тя вода няма логика да е там ... Иначе цялата работа ми излезе 130лв мисля гарнитура + 6лули... Гарнитурата задължително оригинална и като ти я слагат да има силикон... Лулите си ги взех Беру и съм доволен... Макар да излиза с Бреми от завода...

Ако си на газ между другото е опасно да го оставиш тоя проблем... Мойта не беше правила грам проблем на газ 40 000км и от това го направи... Е сега си е супер ама трябва да се държи запалителната система в перфектно състояние...

Абе и аз се чудя откъде вода.В началото изглеждаше като масло ама на парцала не беше нито черно нито мазно.А иначе в интерес на истината е било и масло и вода щото лулата беше в боза.А в Е 36 форума на колегата пак е било вода.
А с газта не смея да се ебавам и затова макар и да имах не я ползвам,че патих яко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 03 Сеп 2007, 11:06

rado_rf написа:
vvch написа:Видях решението в Е 36 току що :lalala:

Бравос :winky: Е, що не сподели барем кво е?

Еми гарнитура на капака на клапаните,но все още не съм убеден дали е точно така.Щото написано е едно а кво ще излезе е друго.Ходих при Али,но го нямаше.Имаше някви други заместници и нищо не правих.

Назад към E34