524 проблем с таблото
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
524 проблем с таблото
Колеги таблото ми умря. Свети му само осветлението и лампите за запалване. Нито оборотомер нито скоростомер нито датчика за гориво и за температура
. Разглобил съм го, няма окъснеи пътечки или нещо видимо изгоряло. Напръскал съм всички букси с проводящ спрей, както и цокъла на кодинг плъга. Дали изобщо стига захрабване до тях, незнам. Спря от веднъж. Става дума за 524тд с дигиталния километраж.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: 524 проблем с таблото
the Gate продава перфектно същото 0888357066-звнни му и цената е суперgrunge_is_dead написа:Колеги таблото ми умря. Свети му само осветлението и лампите за запалване. Нито оборотомер нито скоростомер нито датчика за гориво и за температура. Разглобил съм го, няма окъснеи пътечки или нещо видимо изгоряло. Напръскал съм всички букси с проводящ спрей, както и цокъла на кодинг плъга. Дали изобщо стига захрабване до тях, незнам. Спря от веднъж. Става дума за 524тд с дигиталния километраж.

- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
the_gate, благодаря за кафето иии готин 5-ттак
п.с таблото тръгна по пътя обаче от дисплейа свети само ойл сервайса 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
grunge_is_dead написа:the_gate, благодаря за кафето иии готин 5-ттакп.с таблото тръгна по пътя обаче от дисплейа свети само ойл сервайса
пак заповядай...и направи това за което говорихме

5 мнения
• Страница 1 от 1