проблем с предница, да споделя!
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с предница, да споделя!
Значи момчета искам да го споделя защото на всеки може да се случи!
Когато взех колата след изестно време почна да има едно леко пукане в предницата от най-крайно положение, както и трудно въртене не волана!
Реших да проверя проблема и почнах да ходя по диагностици.
Посетих двама(независими един от друг), и на двамата мнението беше: кормилна кутия!
Попитах тук-там из форума за такава и за цена. Звъннах на Stambo и човека ми я прати на културна цена(в магазин за чисто нова искат 3600
)!
И така закарах я на майсторчето дето ще ми я прави, почва той и се оказва че е някво шибано болтче"около" кормилната кутия което се е разхабило и опирало някъде си! От опирането се е изкривило, и за това е щракало, смяна на същото с ново и проблема замина в небитието!
Вече няма пукане, волана се вътрти с два пръста, и всичко е ОК!
п.п. радвам се ако съм ви бил полезен!
Когато взех колата след изестно време почна да има едно леко пукане в предницата от най-крайно положение, както и трудно въртене не волана!
Реших да проверя проблема и почнах да ходя по диагностици.
Посетих двама(независими един от друг), и на двамата мнението беше: кормилна кутия!
Попитах тук-там из форума за такава и за цена. Звъннах на Stambo и човека ми я прати на културна цена(в магазин за чисто нова искат 3600

И така закарах я на майсторчето дето ще ми я прави, почва той и се оказва че е някво шибано болтче"около" кормилната кутия което се е разхабило и опирало някъде си! От опирането се е изкривило, и за това е щракало, смяна на същото с ново и проблема замина в небитието!

Вече няма пукане, волана се вътрти с два пръста, и всичко е ОК!
п.п. радвам се ако съм ви бил полезен!

Re: p
bobi_maxo написа:Теб като те гледам и на бетоновоз може да ти е лек!![]()
![]()

Само едно въпросче- за какви пари взе кормилната кутия от твоя познат, че може и аз натам да съм тръгнал (ама с други симптоми ...)
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Pavlinius написа:Явно имаш силни пръсти. Сериозно мисля, че сервото ми е добре, ама волана на 5-чката не е чак толкова лек. Все пак не е направена за жени.
на 5- цата си е доста лек волана

на е36 ми се струва по тежък
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
веднага те насочвам-мисля чеза 80лв е твоя -перфектна с гаранцияloobian написа:bobi_maxo написа:Теб като те гледам и на бетоновоз може да ти е лек!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само едно въпросче- за какви пари взе кормилната кутия от твоя познат, че може и аз натам да съм тръгнал (ама с други симптоми ...)

bmwfena написа:веднага те насочвам-мисля чеза 80лв е твоя -перфектна с гаранцияloobian написа:bobi_maxo написа:Теб като те гледам и на бетоновоз може да ти е лек!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е такиз цени народни обичам аз

Супер, ами значи като мина на сервиз да кажат какво е, ако е кутията ще ти пиша.
10х още веднъж!!!
9 мнения
• Страница 1 от 1