Двигателят прекъсва :(
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
[quote="loobian]...
Ако караш по Христо Ботев, по посока Сливница... пресичаш Сливница и след това, първата пряка в ляво, караш 400 метра и ще го видиш на ъгъла. ...[/quote]
И случайно да се казва Атанас? и да работи с гумени ръкавици? Тоз го знаем от времето когато се караха коли с делко и карбуратор.
Там разбираше доста, но кога се е преквалифицирал и кога е станал голям майстор не знам. (последно съм си карал омегата при него, преди 3-4 години, за смяна на дистрибутор, после за диагностика ходих в Булвария щото той нямал ХАпаратура).
Ако караш по Христо Ботев, по посока Сливница... пресичаш Сливница и след това, първата пряка в ляво, караш 400 метра и ще го видиш на ъгъла. ...[/quote]
И случайно да се казва Атанас? и да работи с гумени ръкавици? Тоз го знаем от времето когато се караха коли с делко и карбуратор.

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Това за съвестния майстор е, като приказката за червената шапчица
Но, определено мога да потвърдя, че колата вече върви по-добре и има повече демараж 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
здравей , ти ли беше момчето което ми каза , че ми е отворено капачето на резервоара докато се качвахме с жената и децата в колата ? а пък аз те попитах що ти е толкова голям кюнеца
. живея срещу техния гараж и ги познавам Наско и Кирето , сега имат и нов помощник , но не му знам името на момчето . готини са и не лъжат , много коректни 

nikk4o78 написа:здравей , ти ли беше момчето което ми каза , че ми е отворено капачето на резервоара докато се качвахме с жената и децата в колата ? а пък аз те попитах що ти е толкова голям кюнеца. живея срещу техния гараж и ги познавам Наско и Кирето , сега имат и нов помощник , но не му знам името на момчето . готини са и не лъжат , много коректни
ХАХАХАХ

Ама че работа...

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2