Надраскано предно стъкло от чистачки
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Надраскано предно стъкло от чистачки
Предистория: От 1г. нямам време да си потърся свестни чистачки за е34-та. Преди няколко месеца от немай къде си взех някви куча марка и . . .
Резултат: По време на вчерашните дъждове перото на дясната чистачка се е подвило и желязото от нея е остъргало 3 доста неприятни дъги в предното стъкло като една е доста дълбока
Въпрос: От къде да си взема хубави чистачки и има ли начин да поправя надраното - ако да, къде?
Има ли шанс Булинс да го приемат за щета?
Резултат: По време на вчерашните дъждове перото на дясната чистачка се е подвило и желязото от нея е остъргало 3 доста неприятни дъги в предното стъкло като една е доста дълбока

Въпрос: От къде да си взема хубави чистачки и има ли начин да поправя надраното - ако да, къде?

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
На пазара на Младост 1а има подходящи Чемпиън 60см с приставката за едната... Цената беше 15лв бройката...Тия са за БМВ 5та серия ...Демек редките... Успех ако съм помогнал...
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
За Е34 не слагайте чистачки по-къси от 60 см. А и един съвет от мен, ако може сменяйте само перата, запазете си оригиналното рамо на шофьорската чистачка.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ами като спреш на спирката до пазарчето в посока към Цариградско има един магазин за авто работи всякви..То е на първа линия точно и се вижда няма начин да го сбъркаш... Те нали са на колонки такива магазините значи говорим за втората от ляво надясно ще го видиш....
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Дааааааааа, днес установих, че и аз имам същия проблем, перата с времето са се свили и лявот е надрало леко стъклото.

10 мнения
• Страница 1 от 1