535

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 14 Май 2007, 8:46

отговора е бърз щото съм цял ден пред компютъра :mhihi: :mhihi: за количеството масло си има пробка отстрани на кутията а за модела на маслото виж там трябва да потърсиш в темите щото има няколко модела а и кутиите не са еднакви тъй че тука ще трябва някой по вещ в тая област да ти помогне :?: :?: :?: моето старо 528 беше ръчка но го карах с масло за автоматична кутия тъй че изчакай мисля че колегите ще ти помогнат :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 540ia

Мнение от Jikata » 14 Май 2007, 16:54

и аз мерси за отговора наистина изчезва звука при натиснат саединител

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е32 740IL E34 525i
Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)

Мнение от Fakiro » 15 Май 2007, 4:08

Ако си с М50-мотор, и с клима, в скоростите трябва да си с ATF-Dextron2 масло! От дясната страна на скоростите, трябва да имаш хартиен етикет на който е упоменато типа на маслото ти! На моите( ZF- скорости), на eтикета - оранжев на цвят, си пише-ATF ! Със скоростите имам същия проблем- шум като от лагери- предполагам! Скоро ще се заема и с тях!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Май 2007, 8:18

Fakiro написа:Ако си с М50-мотор, и с клима, в скоростите трябва да си с ATF-Dextron2 масло! От дясната страна на скоростите, трябва да имаш хартиен етикет на който е упоменато типа на маслото ти! На моите( ZF- скорости), на eтикета - оранжев на цвят, си пише-ATF ! Със скоростите имам същия проблем- шум като от лагери- предполагам! Скоро ще се заема и с тях!
чувал съм че тиа лагери са доста голяма цифра....подобре виж няква друга алтернатива :(
Изображение

Предишна

Назад към E34