Молба: Нуждая се от огромна ПОМОЩ ...
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Молба: Нуждая се от огромна ПОМОЩ ...
Приятели и колеги имам сериозен проблем .. карам М50б20 с метан обиколих всички (ВСИЧКИ КОИТО АЗ ЗНАМ)"майстори" които знам в пловдив и никои не може да ми помогне ... колата ми гори страшно много на метан когато си реши върви зверски след мако омаля и не може да тръгне .... Побеля ми косата всеки вика колата е 6 всичко и е Ок и вдигар ръце и казват незнам ...... моля споделете някой майстор в Пловдивски окраг .... Благодаря предварително
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Мога да ти дам телефона на един човек който се занимава с уредби в Пазарджик и ми прави мойта кола на газ и е просто направена идеално....Много е добър но незнам от метан дали разбира... Но принципа е долу горе същия... Така че ако искаш кажи ще ти го дам той ти е близо можеш да отидеш да ти види колата...Мисля че ще ти я оправи...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Значи момчето се казва Борко... В Пазарджик се намира до едно кръгово движение до един мост мисля че се пада края на града...На кръговото има Luk Oil ...Това мога да ти дам като напътствие телефона на момчето е 0888 344 514... Звънни му се разберете дали може или не може да оправя коли на Метан... И да се похвалиш ако стане работата
УСПЕХ

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- SaSo
- старши ентусиаст
-
re
Stanchev - колега точно там ми слагаха метана при Борето и Вальо... бил съм на Новата зграда на Пу ... Бях на Вектата на още 2-3 места ....
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
А преди как вървеше? Какво си направил или какво е станало че се стигна до тук. Да не е нещо от партидата метан от кадето си заредил? В Пловдив не знам кой може да ти помогне по метановата уредба.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
10 мнения
• Страница 1 от 1