1-ва изключва понякога.Моля за съвет.BMW 520i
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
1-ва изключва понякога.Моля за съвет.BMW 520i
Имам BMW 520i от 5 дена.На 2-рия ден започна да изключва 1-ва,но странното е,че го прави само понякога.Има ли вариант проблема да не е в муфата и синхронизатора(не хърка при включване,дори и при движение се включва лесно).Също така не зависи от начина на тръгване.Моля Ви за съвети и препоръки

Страхът погубва Разума
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
изключва сигурно като я пускаш по нанадолнище на 1ва скорост...няма от друго от кво да е
ами карах така 9години как ли не съм я мъчил ама нищо не стана...после продадох колата и проблема отиде при новия собственик
и той нищо не каза...според мен карай докато се строши после слагаш друга кутия и филма свършва добре..
но това е мое мнение ----нека и колегите се изкажат

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
На мене също ми изключва 3тата но съм забелязал че го прави само като е студена колата ... Това е от синхронизатор колега... Няма страшно... Нищо няма да и стане на скоростната кутия ... Карай си така и не си мъчи главата с глупости... Между другото съм забелязал че като задържиш скоростния лост натиснат към скоростта не изключва...Тъпо е щото трябва да отворят скоростната кутия а то труда е по скъп от частичката която е за смяна... така че си я карай така и толкова...
4 мнения
• Страница 1 от 1