Въпрос за ел огледала...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Въпрос за ел огледала...

Мнение от ///peter » 21 Апр 2007, 8:02

Ей ще им еба майката крадлива, снощи са ми откраднали само стъклата на огледалата.....
Имате ли идея от къде и каква е цената, говорим за ел. огледала без подгряване в София?
И друго, често ли се крадат тези стъкла или някой завистлив съсед трябва да посъветвам?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 21 Апр 2007, 8:07

Ми човек аз можех да си купя стъкалца за 20лв ама не са зелените оригиналните.. .Незнам твойте вки са били ама отиди в някоя автоморга и ше си намериш мисля че около 30-40лв трябва да ти излязат...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Апр 2007, 8:13

Да моите си бяха зелените.....
крадат ли се тези неща бе да им еба майката проста?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 21 Апр 2007, 8:33

Стъкалцето се сваля адски лесно просто се дръпа навън... А моторчето се държи на 4 болта ако не се лъжа и то се сваля лесно... Кофти работа колега .. .Ако ги барна такива да ми барат колата ше има новини за умрели наркоманчета или злобни съседчета докато крали BMW... Чупи им ръцете на тия гадове ако ги набараш... Само крумови закони за такива гадове....Що не отидат да крадат огледалата на някоя нова 5ица ве.... Щото ше получат куршум в тиквата просто със сигурност... Налитат на тия които нямат кой знае колко и е по лесно да ги точиш още.... Да е..а гадовете ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW5820iA » 21 Апр 2007, 10:56

SaSo написа:Стъкалцето се сваля адски лесно просто се дръпа навън... А моторчето се държи на 4 болта ако не се лъжа и то се сваля лесно... Кофти работа колега .. .Ако ги барна такива да ми барат колата ше има новини за умрели наркоманчета или злобни съседчета докато крали BMW... Чупи им ръцете на тия гадове ако ги набараш... Само крумови закони за такива гадове....Що не отидат да крадат огледалата на някоя нова 5ица ве.... Щото ше получат куршум в тиквата просто със сигурност... Налитат на тия които нямат кой знае колко и е по лесно да ги точиш още.... Да е..а гадовете ...

не се сваля много лесно

отзад на него има една пластмаса с едни крачета , наредени по окръжност и те влизат в едни отворчета които се преместват 5 мм настрани с помоща на едно лостче, което ги завърта и застават върху крачетата отгоре - т.е. с дърпане няма махане , евентуално изкъртване.

погледни отдолната страна на огледалото там има една дупчица в корпуса му - от там с помоша на отверка се премества въпросното лостче за да освободи стъклото.

най вероятно твоето въобще не е било преместено и затова са ти се вадили лесно стъклата.

ново оригинално стъкло без подгрев струва 70 лв.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 21 Апр 2007, 11:56

Новото стъкло е толкова в Камор или Дару.. Мисля по добрия вариант е в автоморга.... Далеч по ефтино ще ти излезе...
Изображение

Назад към E34