Може ли ...
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Може ли ...
Възножно ли е на големия борд на Е34 да се настрой така че да сменя сам показателите например времето, температурата и или другите..
Мисълта ми е да не го сменям аз
Мисълта ми е да не го сменям аз

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
колега значи порових се из нета за тази функция и се оказа че е възможно за тези коли които имат табло с чекконтрол модул и на които лостчето за мигачите има бутон за управление на борда.
това става като задържиш лостчето натистнато за 5 секунди ( дисплея ще изпише - prog 1 ), след това натискаш копчетата по борда със съответната функция в ред по който искаш да ти се редуват на дисплея. може да натиснеш примерно външна темп и разход и ще се редуват само двете, а може и всичките да натиснеш ....
накрая натискаш set/res за да запаметиш

това става като задържиш лостчето натистнато за 5 секунди ( дисплея ще изпише - prog 1 ), след това натискаш копчетата по борда със съответната функция в ред по който искаш да ти се редуват на дисплея. може да натиснеш примерно външна темп и разход и ще се редуват само двете, а може и всичките да натиснеш ....
накрая натискаш set/res за да запаметиш

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
nikle написа:колеги искам да попитам аз съм с малкия борд.ком. м50 б20 може ли да сложа големия?до колкото разбрах на големия борд показва нивото на антифриза,на течността на чистачките и така на татък,мисълта ми е ако го сложа тези датчици дали ги имам и аз и какви пари ще излезе това удоволствие![]()
![]()
![]()
Не е проблем да си сложиш големия борд, но трябва да те разочаровам - тези неща няма да можеш да ги следиш.
можеш - среден разход , срдна скорост , ниво на бензина в резервоара, .....
ПП: Ти сигурен ли си че си виждал тези показания на борда на Е34-ка ?
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Значи и при мен не показва такива стойности, но пробвах номера който каза колегата значи задържаш лосчето появява се prg 1 и почваш да избираш кои стойности да показва.Но пак не се редуват автоматично ами просто това е последователноста като ги сменяш от лоста при мигачите.
Незнам дали не трябва да се направи още нещо за да става самостоятелно този процес
Незнам дали не трябва да се направи още нещо за да става самостоятелно този процес

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
KONN написа:Значи и при мен не показва такива стойности, но пробвах номера който каза колегата значи задържаш лосчето появява се prg 1 и почваш да избираш кои стойности да показва.Но пак не се редуват автоматично ами просто това е последователноста като ги сменяш от лоста при мигачите.
еми незнам така пишеше в сайта.

аз лично немога да го пробвам щото нямам чек контрол.
nikle написа:nikle Пуснато на: 16 Апр 2007, 17:14 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
еми тук в една от темите един беше писъл че му се изписва,ама аз лично не съм виждал.тези стоиностти които каза за да ги сменям ще трябва и да сменя лосттчето за мигачите
при мен ги няма тези стойности нека някой друг колега с борд да сподели какво има.
12 мнения
• Страница 1 от 1